• Publicerat 29 juli
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Enligt uppgifter till FotbollDirekt kommer scouter från danska Bröndby att finnas på plats under Sundsvalls match mot Malmö under lördagen. Det är mittfältaren Smajl Suljevic som ska vara aktuell för en övergång. 
– Spelare som presterar skapar intresse, det gäller alla spelare, säger Sundsvalls Fotbollsansvarige Urban Hagblom till FotbollDirekt.se. 

Enligt uppgifter till FotbollDirekt är den danska klubben intresserade av att värva Sundsvalls 23-åriga mittfältare Smajl Suljevic. Under lördagen kommer Bröndbys scouter att finnas på plats för att på nära håll följa spelaren när serieledarna Malmö FF kommer på besök.

– Det har jag inga kommentarer till. Spelare som presterar skapar intresse, det gällar alla spelare. Vi har många spelare som jag tycker har presterat på en bra nivå, säger Urban Hagblom till FD.

Hur viktig är han för Sundsvall?
– Precis som alla våra spelare är han betydelsefull för oss. Eftersom han har presterat bra skapas det intresse.

Hur mycket kostar han att köpa loss från er?
– Det vill jag inte spekulera om. Det beror på vilka klubbar som vill köpa, vilken liga osv. Det är många faktorer som spelar in där.

Sundsvall befinner sig endast fyra poäng före Kalmar FF som just nu ligger på negativ kvalplats. Kalmar har värvat både Erton Fejzullahu och norska landslagsmeriterade mittfältaren Harmeet Singh. Men att värva sig bort från nedflyttningsstriden är inget alternativ för Sundsvall.

– Nej det kommer vi inte göra. Men det är klart att om spelare försvinner måste de ersättas. Den dialogen får vi ta om den blir aktuell, säger Hagblom till FD.