Foto: Bildbyrån

Elfsborgs hemvändare Samuel Holmén ska hyllas i kväll – nu uppmanar supporterklubben Guliganerna till dresscode i kvällens match mot Hammarby. Borås Arena ska fyllas gul.

I kväll är det dags: Samuel Holmén gör comeback i Elfsborgströjan efter nästan tio år utomlands. Hammarby väntar på Borås Arena, och Elfsborgs supporterklubb Guliganerna uppmanar till dresscode i kväll. Alla hemmabesökare ska bära gult.

”Nu är det äntligen dags för hemmamatch på Borås Arena igen, och denna gång är det inte vilken match som helst. Samuel Holmén har återvänt och nu är det dags för honom att göra entré och hyllas som den hemvändare och profil han är i IF Elfsborg”, skriver Guliganerna i ett pressmeddelande.

Det är ”Dresscode Yellow” som gäller:

”Uppmaningen till samtliga supportrar på samtliga läktare är att bära gult, både på stan och på arenan för att visa upp vår vackra färg och tillsammans skapa en mäktig inramning”, skriver Guliganerna.