Foto: Bildbyrån

För några veckor sedan hävdades Malmö FF vara på väg att kuppa åt sig Nabil Bahoui – framför AIK. I dag hävdas han istället vara nära schweiziska Grasshoppers – men med ett AIK som inte ger upp.
– Vi har kontakter med Nabil. Det har vi haft hela tiden. Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen, säger Björn Wesström i dag till FotbollDirekt.se.

Malmö FF tog Kingsley Sarfo och såg ut att vara på väg att göra detsamma med Nabil Bahoui. MFF alltså och inte AIK.
I dag ser det inte ut att att bli något av de känsliga uppgifterna om att AIK skulle behöva riskera att se sin favorit välja mästarna.

Istället skriver nu i dag Hamburger Morgenpost att Nabil Bahoui nu ska vara nära att bli överens med schweiziska Grasshoppers.

LÄS: BLEV TAGEN AV AIK DIREKT

Hamburgs sportchef Jens Todt bekräftar för tidningen: ”En överenskommelse är möjlig.”

AIK avvaktar utvecklingen kring stjärnan och betonar hur Bahouis namn hela tiden har varit högaktuellt – och fortsätter att vara det – trots tidigare uppgifter om MFF – och trots dagens källor om Schweiz.

LÄS: STEFANELLIS STORA PRESS – MEN HÄR BLIR HAN LÄTTAD

– Vi har en dialog med Nabil och det har vi haft hela tiden. Vi vet var vi står. Vi har kontakter med Nabil. Det har vi haft hela tiden. Han är ett huvudspår för AIK om han väljer att spela i Sverige igen. Vi vill ha Nabil, det vet han. Väljer han Sverige så vill vi vara huvudspåret för honom.
– Vi är beredda och sitter inte overksamma om han bestämmer sig för att komma hem och vill spela i allsvenskan igen.

Har du läst om dagens uppgifter om Grasshoppers och Schweiz?
– Bara läst om det men vet inte mer än så. Vi har en löpande kontakt men det här är ingenting jag har hört om från honom.