Foto: Bildbyrån

Nabil Bahoui har varit på väg bort från Hamburg en längre tid, och både AIK och Malmö FF har sagts vara heta alternativ. Nu pekar istället allt på en flytt till schweiziska Grasshoppers.

Enligt Hamburger Morgenpost så är det mycket nära med en övergång till Grasshoppers för Nabil Bahoui. Kontakter med den schweiziska klubben har funnits i ”flera veckor”, enligt tidningen, och att man nu är på upploppet i förhandlingarna. Transfern beskrivs som så gott som klar.

Hamburgs sportchef Jens Todt bekräftar också att det kan bli Grasshoppers, och att ”en överenskommelse är möjlig”.

Därmed ser det inte ut att bli någon återkomst till allsvenskan för Bahoui, som lämnade AIK för saudiska Al Ahli 2015. I fjol vinter flyttade han till Hamburg, men succén uteblev i Tyskland. Sju Bundesligamatcher ser ut att bli allt för svensken.