Foto: Bildbyrån

Kinglsey Sarfo gör i dag debut som Malmö FF-spelare när skåningarna drabbar samman med Sirius, laget som han lämnade tidigare i somras.
– Jag har längtat så länge, säger han till Sydsvenskan. 

Under våren gjorde Kingsley Sarfo stor succé i Sirius. Nyligen blev ghananen klar för Malmö FF och i eftermiddag gör han sin första match i den himmelsblåa dressen, ironiskt nog mot just Sirius.

– Speciellt för honom i och med att det är Sirius. Det är där han har blivit den spelare han är i dag, det har varit långa veckor för honom. Intressant att se hur snabbt han har kommit in i vårt spel och förhoppningsvis adderar han sina egenskaper, säger tränaren Magnus Pehrsson till Sydsvenskan.

Sarfo själv, som tros spela på en kant i MFF, är säker på sig själv även i sin nya klubb.

– Jag är Kingsley. Jag kommer att vara mig själv men självklart har laget en spelstil som jag måste anpassa mig till men jag kommer att vara samma spelare som jag alltid har varit, säger han till Sydsvenskan.

Klockan 16 sparkar mötet mellan MFF och Sirius igång på Swedbank Stadion. Mest laddad av de alla? Kinglsey Sarfo.

– Jag har längtat så länge!