Foto: Bildbyrån

Thomas Rogne har uppgetts vara mycket nära en flytt till Lech Poznan, men nu skriver GP att IFK Göteborg tackat nej till ett bud på tre miljoner kronor för mittbacken vars kontrakt löper ut efter säsongen.

Efter flera år i Celtic och Wigan värvades Thomas Rogne som en stor prestigevärvning till IFK Göteborg inför 2015 års säsong. Väl i Blåvitt har norrmannen varit en nyckelspelare ihop med Mattias Bjärsmyr i mittförsvaret.

Efter säsongen löper 27-åringens kontrakt ut och han har nu under sommaren uppgetts mycket nära en flytt till Lech Poznan. Norrmannen ska enligt GP redan ha gjort läkarundersökningen i Polen.

Men nu verkar det inte bli någon flytt. Trots att Lech Poznan enligt GP erbjudit Blåvitt tre miljoner kronor för mittbacken har IFK Göteborg enligt tidningen tackat nej till erbjudandet då Rogne anses mycket viktig i försvaret.