Alhassan ”Crespo” Kamara missar den allsvenska omstarten. Hammarby i kväll blir inte av. Vill det sig illa kan nu hela säsongen vara i fara för den allsvenske toppmålskytten.
– Alhassan är i en svår situation. Han har ont i sitt knä. Om en vecka ska vi ta beslut kring operation eller kortison, berättar Häckens sportchef Sonny Karlsson till FotbollDirekt.se.

Alhassan Kamara har gått med i toppen i den allsvenska skytteligan. En stark comeback av Sierra Leone-spelaren som hade ett mörkt fjolår.
Nu är han skadad igen även om han inte är det på samma vis som så länge stoppade honom i ÖSK. Men allt sedan en träningsmatch under uppehållet mot Ålborg så klarar hans knä just nu inte av matchspel.

Frågan är nu hur hans hopparknä ska behandlas?
Ett beslut om operation kan nu i värsta fall vara på gång och Häcken följer nu utvecklingen kring stjärnan och räknar alltså med ett beslut inom en vecka.
– Operation eller kortison, vi får se. Vi kommer att ta beslut i nästa vecka. Men det kan finnas något alternativ till också. Ja, han är ju lite deppig. Det känns inget bra, han har ju haft stor betydelse för oss och har verkligen visat sin klass och har ännu mer i sig, säger Häckens Sonny Karlsson till FD.

– Nej, vi tittar i första hand inte på något nytt namn om han blir borta en längre tid. Vi har ett namn som Chisom som vi vill ge utrymme. Det kanske är hans tur nu. Han blir klart bättre och bättre och har en hög kapacitet.

Chisom som i fjol kom från nigerianska Rangers och i år fått göra två inhopp så här långt.

Sonny Karlsson vidare om Crespo-situationen:
– Vi har kvaliteter och tittar i första hand på egna lösningar. Och så ska vi inte glömma ett namn som Shkodran (Maholli).

– Nu får han stötvågsbehandling så får vi se. Hopparknä-problem går ju i bland att så att säga att leva med. I nästa vecka kommer vi att ha en bättre bild och kommit fram till vilken behandling han ska få.