SHARES

KLART: Norrköpingsstjärnan hoppar av – ”Hoppas utvecklas vidare här”

  • 0
Foto: Bildbyrån

Nicklas Bärkroth är borta. Nu lämnar stjärnan Norrköping och har gjort sin sista match för östgötarna. 25-åringen har klart med ett fyraårskontrakt.
– Jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger Bärkroth till Poznans hemsida.

Nicklas Bärkroth går till storklubben Lech Poznan.
Just nu finns bilder på polackernas officiella hemsida på Bärkroth i klubbens kläder, bilder från obligatoriska läkarundersökningen.

Av allt att döma kommer ett kontrakt skrivas under fram till 2021. Citat finns också publicerat på Poznans officiella hemsida.
En tung förlust för Norrköping som fått se yttermittfältaren som växt ut till ett av allsvenskans största namn vara uppvaktad allt mer – bland annat har ju tyska Kaiserslautern visat intresse, något FD tidigare uppmärksammat.

– Jag är glad över att vara här. Lech Poznan är en mycket professionell klubb och jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger yttern till klubbens hemsida.

Idag 12:31

AIK:s rapport - miljonkostnaden för Alm/Norling-switchen

Andreas Alm fick lämna AIK i fjol vår - nu har Gnaget släppt sin kvartalsrapport för andra kvartalet, och där nämns vad tränarbytet Andreas Alm-Rikard Norling kostat klubben. AIK gick igår ut med delårsrapporten för andra kvartalet 2017

Idag 12:18

BLOGG - ”När gick det fel hos IFK Göteborg?”

GÖTEBORG. Jag var i Göteborg häromsistens och bevittnade Göteborg-AIK. Började där och då fila på en blogg om om vad som gått snett i Blåvitt de senaste åren, varför man nu befinner sig i den situation man gör etcetera etcetera. Men Göt

Igår 21:14

Camara Jönsson skadad - men Trelleborg ny tabelltrea

Trelleborg är ny tabelltrea i superettan efter att ha slaktat Norrby med 5-1 under tisdagskvällen, detta trots att skytteligaledaren Salif Camara Jönsson skadade sig redan efter kvarten spelad och tvingades lämna banan. Se målen i spelaren nedan