KLART: Norrköpingsstjärnan hoppar av – ”Hoppas utvecklas vidare här”

Foto: Bildbyrån

Nicklas Bärkroth är borta. Nu lämnar stjärnan Norrköping och har gjort sin sista match för östgötarna. 25-åringen har klart med ett fyraårskontrakt.
– Jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger Bärkroth till Poznans hemsida.

Nicklas Bärkroth går till storklubben Lech Poznan.
Just nu finns bilder på polackernas officiella hemsida på Bärkroth i klubbens kläder, bilder från obligatoriska läkarundersökningen.

Av allt att döma kommer ett kontrakt skrivas under fram till 2021. Citat finns också publicerat på Poznans officiella hemsida.
En tung förlust för Norrköping som fått se yttermittfältaren som växt ut till ett av allsvenskans största namn vara uppvaktad allt mer – bland annat har ju tyska Kaiserslautern visat intresse, något FD tidigare uppmärksammat.

– Jag är glad över att vara här. Lech Poznan är en mycket professionell klubb och jag hoppas att jag kan utvecklas vidare här, säger yttern till klubbens hemsida.

Igår 20:03

EXTRA: MFF-spelaren åtalas för våldtäkt mot barn

Den frihetsberövade MFF-spelaren åtalas i två fall av våldtäkt mot barn. Det står klart under torsdagskvällen. – Nu är utredningen klar och jag anser att jag har tillräckliga skäl för åtal, säger kammaråklagare Rikard Darell på Malm

Igår 19:29

Lämnar allsvenskan för MLS: "Fantastiskt spännande"

Adam Lundqvist lämnar Elfsborg. Vänsterbacken har skrivit på för MLS-klubben Houston Dynamo. - Det är en fantastiskt spännande och häftig utmaning som väntar mig, säger han i ett pressmeddelande. Under flera år har Adam Lundqvist vari

Igår 13:57

Thelin förlorar stjärnan - MLS-affären snart officiell

Uppgifter från USA i går gjorde gällande att Elfsborgs vänsterback Adam Lundqvist, 24, kommer göra klart med Houston Dynamo. Nu bekräftar Elfsborg att så kommer ske. – Men inget är ju klart förrän alla papper är på plats, och det är