Pawel Cibicki

Efter ett 0-0-resultat mot England i fredags, är det nu på måndag 19 juni (avspark 20.45) dags för U21-EMs andra match för svenskarna – denna gång mot värdnationen Polen. Vi har snokat rätt på de spelbolag som ger bäst odds på Sverige i matchen.

Få trodde att Sverige skulle ha mycket till chans mot England i fredags, men våra U21-grabbar stod upp bra och hade både en ribbträff och en missad straff i andra halvlek. I en på förhand svårtippad match är svenskarna knappa favoriter mot det polska hemmalaget. Se nedan vilka spelbolag vi rekommenderar (odds tagna från respektive spelbolag 18 juni klockan 23.45).

Coolbet satsar hårt på U21-EM och ger 2,58 i odds på Sverige. De ger dessutom ut en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor om du inte varit kund tidigare..

Expekt är inte mycket sämre, där kan du spela Sverige till 2,5 gånger pengarna. Tror du istället på Polen ges det till 2,70 gånger pengarna.

Bet365 ger samma odds som Expekt – 2,50. Om du även tror på Pawel Cibicki som första målskytt får du din insats tillbaka 7 gånger om.

Alla bolagen ger givetvis en riktigt bra oddsbonus om du inte är registrerad hos dem tidigare. Klicka på länkarna ovan för mer information eller se våra spelbolagsrecensioner för mer info om vad de erbjuder.