Foto: Bildbyrån

Nicklas Bärkroth har varit en av Norrköpings bästa spelare sedan ankomsten till klubben 2015. Nu ser yttern ut att ha spelat sin sista match i klubben. Enligt GP återstår bara detaljer innan han kritar på kontraktet med en polsk toppklubb. 

IFK Norrköping jagar Malmö FF i den allsvenska tabellen. Lagen är på lika många poäng, men MFF har en match färre spelad.

Nu kommer ett tungt bakslag i jakten på SM-guldet för Norrköping. Nicklas Bärkroth, som varit en av lagets bästa spelare sedan 2015 då han anslöt till klubben, verkar mer eller mindre vara förlorad för ”Peking”.

Enligt GP återstår bara detaljer innan 25-åringen presenteras för en polsk toppklubb. Enligt tidningen kommer affären ske i sommarfönstret och Bärkroth har i så fall spelat sin sista match i Norrköping för den här gången.

Bärkroths kontrakt löper ut efter säsongen så detta är Norrköpings chans att få betalt för yttern.