Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT PÅ PLATS – U21-EM I POLEN.

LUBLIN. Filip Wollin har spenderat större delen av dagen på Lublin Arena där Sverige förberett sig inför måndagens måstematch mot Polen.

Efter ett par gråa och regniga dagar har solens närvaro varit högst välkommen i dag. Runt 30 grader måste det ha varit här i östra Polen, och på väg hem från arenan satt folk och njöt av det fina sommarvädret.

Det har inte jag direkt kunnat göra, som återigen spenderat mer eller mindre hela dagen inomhus för att skriva. Sveriges avslutande träning inför morgondagens viktiga match mot värdnationen med efterföljande presskonferens har nämligen stått på agendan för min del.

Staden Lublin får därmed fortsätta vänta på mig då jag ännu inte haft tid att utforska den mer än området kring hotellet samt gångvägen till arenan. Trots det har jag spelat in en vlogg, som ni kan kika på här ovanför, med mina senaste tankar och intryck.

Hörs igen i morgon med mer fokus på matchen!