Franz Brorsson, 21, har spelat till sig en given startplats i Malmö FF:s mittförsvar. Nu är flera klubbar ute efter mittbacken. Men Malmö vill inte sälja.
– Jag har inga kommentarer till intresse kring Franz, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till FotbollDirekt.se.

Malmös mittbackstalang Franz Brorsson är inne på sin andra allsvenska säsong. För två säsonger sen gjorde han som 19-åringar tre matcher i Champions League och ställdes bland annat mot Zlatan Ibrahimovic och Paris Saint-Germain. I år har han varit en viktig kugge i Malmös mittförsvar och startat nio av tolv matcher (han har varit avstängd på grund av rött kort).

Nu har utländska klubbar börjat höra sig för kring Brorsson som i dagsläget befinner sig i Polen för U21-EM. Enligt uppgifter till FotbollDirekt har flera klubbar kontaktat Malmö FF om Brorsson och fått till svar att priset är högt. Enligt flera olika källor till FotbollDirekt kräver MFF minst 25 miljoner för att släppa sin mittbacksstjärna, något som enligt uppgifter inte ska avskräckt de mest intresserade klubbarna.
–Jag har inga kommentarer till intresse kring Franz, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson till FotbollDirekt.se.

Men det ska mycket till för att Malmö FF släpper Brorsson redan i sommar.
– Med alla utgående kontrakt klubben kämpar med så vill man inte släppa några nyckelspelare, som har längre kontra, under sommarens kval till Champions League, säger en källa till FotbollDirekt.se.

Brorsson har kontrakt med Malmö till och med säsongen 2020.

MISSA INTE!
– Nobbar Sarfo – men kan värva för 7 miljoner
– Malmö vill värva allsvenska stjärnan
– ”Hade kunnat vara på semester i Norrköping”

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM