Brommapojkarnas mittback Calle Starfelt, 22, har gjort stor succé i årets superetta. Nu kan FotbollDirekt avslöja att flera allsvenska storklubbar är intresserade av BP-stjärnan. Allra störst är intresset från Djurgården.
– Jag har givetvis pratat med nästan samtliga större allsvenska klubbar om Calle, säger hans agent Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Brommapojkarna går som tåget som nykomling i superettan. I måndags krossade man Helsingborg i seriefinalen med hela 4-0 på Olympia, vilket innebär att BP leder serien med så mycket som åtta poäng efter tolv omgångar. På dessa tolv matcher har laget gjort 28 mål och endast släppt in sex stycken. En stor anledningen till den sistnämnda siffran heter Calle Starfelt som gjort stor succé på sin mittbacksposition.

Nu kan FotbollDirekt avslöja att flera allsvenska klubbar följer den 22-årige Starfelt noga och störst intresse i dagsläget har Djurgården.
– Egentligen har jag ingen kommentar till det… det låter lite klyschigt detta men min agent får sköta allt, jag fokuserar bara på spelet och nästa match med Brommapojkarna. Jag trivs extremt bra här, säger Starfelt till FotbollDirekt.se.

Så du har inte hört om något intresse?
– Inte något konkret intresse så, men när det går väldigt bra för oss och även för mig är det väl naturligt. Jag känner mig absolut redo för allsvenskan i alla fall.

Starfelts agent Gustaf Grauers bekräftar intresset.
– Jag har givetvis pratat med nästan samtliga större allsvenska klubbar om Calle, men vilka som är intresserade eller inte är en grej mellan mig och dem. Det lär visa sig, säger Starfelts agent Gustaf Grauers till FotbollDirekt.se.

Finns det möjlighet att han lämnar BP redan i sommar?
– Jag tycker inte att han ska lämna bara för sakens skull, för han utvecklas så bra under Olof Mellbergs ledning. Då ska det vara något riktigt, riktigt bra istället.

Starfelt har 20 allsvenska matcher och 22 superettanmatcher på CV:t. I år har han spelat 90 minuter i samtliga seriematcher och gjort ett mål (i 4-0-segern mot Helsingborg).

MISSA INTE!
– Lämnade Bajen – här är nya klubben
– Nära Juve och Blåvitt – nu kan det bli allsvenskan
– AVSLÖJAR: Djurgården vill förlänga med stjärnan

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM