Foto: Bildbyrån

Samuel Holmén och Istanbul-klubben Medipol Basaksehir går skilda vägar. Nu talar allt för en återkomst i Elfsborg för mittfältsstjärnan. 

För en och en halv vecka sedan berättade Elfsborgs ordförande Bo Johansson om drömmen att få hem Samuel Holmén till den 17:e juli då laget möter Hammarby hemma på Borås Arena. För Sportbladet konstaterade Johansson då följande:

– Jag hoppas och tror att han kan spela i återstarten hemma mot Hammarby. Vi har gjort utrymme för att han ska kunna komma hem, både i truppen och ekonomiskt.

Nu verkar den drömmen kunna besannas. Det står nu klart att Samuel Holmén och den turkiska klubben Medipol Basaksehir går skilda vägar. Nyligen kom uppgifter om att den nu 32-åriga mittfältsstjärnan var nära en återkomst till Elfsborg – och nu talar alltså mycket för att affären kommer gå i lås.