• Publicerat 31 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Guldfågeln Arena har gjort att pengarna försvunnit i strid ström från Kalmar FF:s klubbkassa.
Nu tar Kalmar kommun över arenan och med det även det fulla ekonomiska ansvaret för den, skriver Östra Småland.

Sedan Guldfågeln Arena invigdes 2011 har den fullkomligt slukat pengar från Kalmar FF. Klubben omsätter 60 miljoner årligen och av det står arenan för en kostnad av 19 miljoner per år. Kalmar kommun går nu in och räddar Kalmar FF, uppger tidningen Östra Småland.

Enligt tidningen har Kalmar FF och kommunen förhandlat i flera månader och KFF:s styrelse ska nu ha sagt ja till en överenskommelse och kommunalrådet Johan Persson (S) ska ha informerat partiernas gruppledare i samband med kommunfullmäktige i måndags.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM