Rejäl frysbox för Stefan Batan i Hammarby – och nu lämnar vänsterbacken Bajen. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så kommer Batan lånas ut till Assyriska i division 1.
– Det stämmer inte, vi är inte klara där, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se. 

Stefan Batan förlängde i vintras sitt kontrakt med Hammarby. Det var innan Bajen tog in nye tränaren Jakob Michelsen. Dåvarande sportchefen Mats Jingblad gav Batan ett 1+1-kontrakt, bara några månader innan han själv slutade i klubben.

Efter danskens inträde i så har speltiden uteblivit helt för Batan. Noll minuter i allsvenskan för vänsterbacken. I flertalet matcher så har han inte ens fått sitta på bänken.

FotbollDirekt kunde tidigare i vår avslöja, att Batan fått beskedet av Jakob Michelsen att han inte ingår i framtidsplanerna och kan söka ny klubb.

Nu är han på väg att lämna. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så lånas Batan ut till sin moderklubb Assyriska. Klubbarna ska vara överens och utlåningen gäller från och med sommaren och för säsongen ut. Enligt FD:s uppgifter så kommer Hammarby stå för hela Batans lön under utlåningen. En lön som enligt våra uppgifter ligger runt 60 000 kronor i månaden.

Hammarbys sportchef Jesper Jansson tonar ner att det skulle vara klart med en utlåning.

– Det stämmer inte, vi är inte klara där. Vi vet att det finns ett intresse, men Stefan är  Hammarbyspelare och står under kontrakt, säger Jansson till FotbollDirekt.se.

Enligt våra uppgifter handlar det just om en utlåning från och med sommaren, han lämnar inte nu?

– Det stämmer inte. Vi vet att det finns ett intresse men vi har tre matcher kvar innan fönstret öppnar och han är Hammarbyspelare.

MISSA INTE!

– Allt om Hammarby – Gå till FotbollDirekts Hammarby-sida
Han vill bli kult i Bajen: ”Det hade varit fantastiskt!”
Bajens nya milstolpe – det här är helt unikt i allsvenskan

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALL – Sveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll