• Publicerat 30 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Norrköping är just nu allsvenska serieledare, men till sommaren kan en av lagets nyckelspelare försvinna. FotbollDirekt kan avslöja att Kaiserslautern i Bundesliga2 är intresserade av Nicklas Bärkroth.

2015 års svenska mästare IFK Norrköping går som tåget i allsvenskan. Efter att ha varit långt ifrån Malmö FF i inledningen av serien har ”Peking” nu ätit upp mycket av skåningarnas försprång.

Nu kan dock FotbollDirekt avslöja att en av lagets nyckelspelare, Nicklas Bärkroth, kan försvinna till sommaren. Den tyska klassikerklubben Kaiserslautern är intresserade av yttern. En bud ska ha lagts från tyskarna, ett bud som Norrköping ska kunna tänka sig att acceptera.
Kaiserslauterns bud till Bärkroth är dock huvudpersonen inte riktigt nöjd med.
Återstår att se om Kaiserslautern är beredda att höja sitt bud.

Bärkroths kontrakt löper ut efter säsongen. Med andra ord är sommarfönstret sista chansen för Norrköping att casha in på sin 25-åriga stjärna.

Enligt FotbollDirekts uppgifter så vill nu Bärkroth utomlands och IFK Göteborg som sagts vara aktuellt – är det inte. Han vill gå utomlands i sommarens fönster och det ska även finnas fler intresserade klubbar.

Casper Nordqvist – Anton Zetterman