• Publicerat 18 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SPELTIPSTER.SE

ALLSVENSKAN

Jönköpings Södra – Djurgården, 19:00

Det rullar på bra för både Jönköpings Södra och Djurgården som har tagit poäng i tre respektive fyra senaste.

Djurgårdens säsongsstart var trög men på sistone har resultaten börjat ticka in med två raka segrar. Gemensamt för de matcherna och Djurgårdens övriga framgångsinsatser har varit konstgräsunderlag. Det har bara blivit två naturgräsmatcher hittills och Djurgården spel har inte fungerat lika bra på det underlaget.

Jönköpings Södra hade en mer temposvag, behaglig 0-0-match mot GIF Sundsvall och har därtill fått en vilodag längre emellan matcherna. Jönköping är svårslaget i allmänhet, har bra dagsform, är hemmastarkt och har åtnjutit bättre uppladdningsvillkor. Vi spelar Jönköping Södra med Asian Hcp +0.25 (ger vinst om Jönköping Södra vinner och halv vinst vid ett oavgjort resultat) till oddset 2.04 hos Bet365!

Läs speltipster.se hela analys HÄR

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!