PROFFSKOLLEN – Doldisens succé i Norge – låg bakom allt

PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll.

NORGE

Jakob Orlov, Brann 7/4
Petad ur startelvan i helgens match mot Molde (seger 4-1) men fick hoppa in i halvtid. Firade det inhoppet med att göra lagets 3-1-mål i den 85:e minuten. Och på tisdagskvällen fortsatte han att leverera när han spelade från start mot Sandefjord. Gjorde själv ett mål (3-0) och spelade fram till ett mål när Brann utklassade Sandefjord med 5-0.

Conny Månsson, Kristiansund 1/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på bänken när Kristiansund spelade 1-1 mot Lilleström i helgen och detsamma även mot Lilleström (oavgjort 1-1) på tisdagskvällen.

Liridon Kalludra, Kristiansund 8/0
Spelade från start och snudd på hela matchen mot Lilleström (oavgjort 1-1). Spelade fram till lagets kvittering i den 65:e minuten. Byttes ut i den sista matchminuten. Satt hela matchen mot Vålerengen (förlust 0-1) på tisdagskvällen på bänken.

Martin Falkeborn, Lilleström 0/0
Utlånad till IK Frej i Superettan.

Andreas Linde, Molde, 9/0, 3 hållna nollor
Den svenske OS-keepern fick släppa in hela fyra mål när Molde mötte Brann (förlust 1-4). Moldes mål gjordes för övrigt av tidigare AIK-spelaren Fredrik Brustad. Det var hans tredje mål på åtta matcher. Två nya insläppta blev det på tisdagskvällen när Sogndal blev allt för svårt och vann med 2-1.

Isak Ssewankambo, Molde 3/0
Fick chansen från start mot Brann (förlust 1-4). Byttes ut i den 67:e minuten. Spelade på tisdagskvällen från start och hela matchen mot Sogndal (förlust 1-2).

Mattias Moström, Molde 0/0
Ingen Moström synlig i matchtruppen mot Brann (förlust 1-4) och inte heller mot Sogndal (förlust 1-2).

Martin Broberg, Odd 3/0
Inte synlig i matchtruppen mot Strömsgodset (seger 2-0). Saknades också i matchtruppen mot Haugesund på tisdagskvällen (seger 2-0).

William Kurtovic, Sandefjord 7/0
Sandefjord vann med 2-0 mot Viking. Kurtovic spelade spela matchen. Drog på sig ett gult kort i den 62:a minuten. Spelade också från start och hela matchen på tisdagskvällen mot Brann (förlust 0-5).

Jonas Lindberg, Sarpsborg 08 8/1
Sarpsborg spelade 1-1 borta mot Strömsgodset. Lindberg spelade från start och spelade fram till lagets 1-0-mål efter en halvtimmes spel. Byttes ut under slutkvarten. Han var däremot bänkad från start på tisdagskvällen när Sarpsborg vann med 2-1 borta mot Lilleström. Byttes in i den 68:e minuten mot Erton Fejzullahu.

Christian Rubio Sivodedov, Strömsgodset 2/0
Hoppade in också i helgen mot Odd (förlust 0-2). Bytte med tidigare Elfsborgsspelaren Henning Hauger i den 67:e minuten. På tisdagskvällen mötte laget Stabaek och förlorade med 1-2. Sivodedov blev kvar på bänken matchtiden ut.

Pontus Engblom, Strömsgodset 6/0
Bänkad från start också mot Odd (förlust 0-2). Fick hoppa in under matchens sista tio minuter. Lite mindre speltid blev det på tisdagskvällen mot Stabaek (förlust 1-2), då han hoppade in i den 84:e minuten.

Marcus Sandberg, Vålerengen 9/0, 4 hållna nollor
Säsongens tredje nolla för den tidigare Blåvitt-keepern när Vålerengen vann med 1-0 borta mot Ålesund. Och av bara farten kom den fjärde nollan på tisdagskvällen när Vålerengen på nytt vann med 1-0. Denna gång mot Kristiansund.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 1/0
Inte synlig i matchtruppen mot Ålesund (seger 1-0). Inte heller med i matchtruppen mot Vålerengen (seger 1-0).

Robert Lundström, Vålerengen 9/1
Riktigt fin vecka för den forne Gif Sundsvall-försvararen, som gått lite under radarn i Norge. Spelade från start och hela matchen mot Ålesund. Spelade fram till Herman Stengel i den 39:e minuten som gjorde matchens enda mål. Och på tisdagskvällen passade han själv på att göra sitt första mål för säsongen när han gjorde segermålet och matchens enda mål mot Vålerengen i den 53:e minuten.

Valmir Berisha, Ålesund 8/0
Fortsätter få sparsamt med speltid och göra sporadiska inhopp. Fick hoppa in i den 87:e minuten i 0-1-förlusten mot Vålerengen. Lite mer speltid blev det mot Viking (förlust 1-2) på tisdagskvällen. Då hoppade han nämligen in redan i den 66:e minuten.

Viktor Lövgren, Arendal 3/0
Satt hela matchen mot Levanger (förlust 0-3) på avbytarbänken. Han inledde matchen också mot Kongsvinger (seger 3-2) på bänken men fick hoppa in i den 39:e minuten. Blev varnad i den 50:e minuten.

Adnan Cirak, Elverum 7/2
Spelade från start och hela matchen mot Mjöndalen (oavgjort 2-2). Spelade från start gjorde han också på tisdagskvällen mot Strömmen (seger 2-1) och var också den som gjorde matchens första mål i den 60:e minuten. Byttes ut under matchens sista tio minuter.

Carlos Gaete Moggia, Elverum 4/0
Skadekänning stoppar honom från spel just nu.

Amor Layouni, Elverum 6/2
Fick på nytt chansen från start hos Elevrum. Denna gång i 2-2-matchen mot Mjöndalen. Utbytt i den 66:e minuten. Spelade från start och hela matchen också mot Strömmen (seger 2-1) på tisdagskvällen.

Fredrik Tervaniemi, Elverum 9/0, 0 hållna nollor
Får vänta ett tag till på sin första nolla, då han släppte in två mål i 2-2-matchen mot Mjöndalen. I tisdagskvällens match mot Strömmen släppte han in ett mål när Elverum vann med 2-1.

Pär Ericsson, Kongsvinger 3/1
Spelade från start men byttes ut efter en timmes spel i 2-2-matchen mot Jerv. Presenterade sig på tisdagskvällen för hemmapubliken genom att göra säsongens första mål när han gjorde 1-0 i den åttonde minuten i 2-3-förlusten mot Arendal. Spelade hela matchen och blev varnad i den 50:e minuten.

Johan Wennberg, Kongsvinger 7/1
Var den spelare som bytte med Pär Ericsson i den 60:e minuten i matchen mot Jerv (oavgjort 2-2). Inhopp blev det också på tisdagskvällen när han hoppade in i den 78:e minuten i 2-3-förlusten mot Arendal.

Marcus Astvald, Levanger 8/2
En dryg timmes spel blev det för Astvald innan han byttes ut i 3-0-segern borta mot Arendal. Fick titta på domarens gula kort i den 36:e minuten. På tisdagskvällen var Astvald bänkad från start i matchen mot Ranheim (oavgjort 1-1) men fick hoppa in redan tio minuter in på den andra halvleken.

Andreas Wrele, Levanger 2/0
Inte synlig i matchtruppen mot Arendal (seger 3-0). På tisdagskvällen mot Ranheim (oavgjort 1-1) var han tillbaka i startelvan men satt hela matchen på bänken.

Joakim Wrele, Levanger 7/0
Spelade från start men utbytt i den 72:a minuten i 3-0-segern mot Arendal. Spelade hela matchen mot Ranheim (oavgjort 1-1) på tisdagskvällen. Då blev han varnad i den 50:e minuten.

Pontus Silfwer, Mjöndalen 7/2
Gjorde sitt andra mål för säsongen när Mjöndalen spelade 2-2 för andra matchen i följd. Denna gång mot Elverum. Spelade hela matchen på tisdagskvällen mot Mjöndalen (seger 2-1).

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Tredjemålvakt hos Ranheim.

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 31/2
Spelade hela matchen i derbyt mot FCK (förlust 0-1).

Gustaf Nilsson, Bröndby 8/1
Efter två matcher i startelvan blev det bänken på nytt för Nilsson när Bröndby mötte FCK och förlorade med 0-1. Byttes in i den 81:a minuten.

Robin Söder, Esbjerg 27/10
Mötte Århus i playoff i nedflyttningsserien och spelade 0-0 i det första mötet. Retur på onsdagskvällen i Århus.

Martin Holm, Horsens 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Randers (seger 2-1).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 30/0, 18 hållna nollor
Höll en ny nolla när FCK vann derbyt mot Bröndby inför 24842 åskådare på Parken.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 6/0
Fortsätter nöta bänk utan att få spela hos FCK. 90 nya minuter på bänken mot Bröndby. Sågs i förra veckan på IFK Göteborgs match mot Kalmar FF.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 29/1
Inte synlig i matchtruppen mot Bröndby (seger 1-0).

Erik Johansson, FC Köpenhamn 26/1
Hjälpte FCK hålla nollan mot Bröndby (seger 1-0).

Johan Dahlin, Midtjylland 18/0, 5 hållna nollor
Fick vara med om en tung match mot SönderjyskE, där han släppte in hela fem mål när Midtjylland förlorade med 2-5.

Simon Kroon, Midtjylland 5/0
Helt utanför matchtruppen mot SönderjyskE (förlust 2-5).

Patrik Carlgren, Nordsjälland 3/0, 0 hållna nollor
Släppte in två mål, varav en straffspark, när Nordsjälland i fredags förlorade med 1-2 mot Lyngby. På tisdagskvällen fick han dock vara med om en klar seger när Nordsjälland vann med 4-1 mot SönderjyskE.

Zackarias Faour, Nordsjälland 0/0 (Utlånad från Midtjylland 0/0)
Ingen Faour synlig i matchtrupperna mot Lyngby (förlust 1-2) och mot SönderjyskE (förlust 1-4).

Rasmus Jönsson, Odense 32/7
Odense vann det första mötet med 3-1 mot Silkeborg i playoff om Europa League. Jönsson var den som inledde matchens målskytte i den 18:e minuten. I returen på tisdagskvällen vann Silkeborg med 2-1. Men det resultatet räckte inte, så Odense slog ut Silkeborg. Jönsson spelade hela matchen även då.

Joel Allansson, Randers 22/0
Spelade från start och hela matchen när Randers vann med 2-0 borta mot Ålborg i playoff till Europa League. Returen spelas på onsdagskvällen.

Viktor Lundberg, Randers 26/3
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen på bänken mot Ålborg (seger 2-0).

Sam Lundholm, Randers 1/0 (utlånad från NEC Nijmegen 4/0)
Helt utanför matchtruppen mot Ålborg (seger 2-0).

Marko Mitrovic, SönderjyskE 10/1
90 minuter på bänken blev det för Mitrovic i matchen också i matchen mot Midtjylland (seger 5-2). Däremot blev det lite speltid på tisdagskvällen när Mitrovic hoppade in i den 62:a minuten i 1-4-förlusten mot Nordsjälland.

Erik Moberg, Viborg 12/0
I playoff för att hålla sig kvar i högsta ligan vann Viborg med 3-0 mot Horsens. Moberg spelade från start och hela matchen.

Markus Holgersson, Ålborg 25/2
Bänkad från start och blev kvar på densamma matchtiden ut mot Randers (förlust 0-2) i första matchen i playoff om platser till Europa League.

Niklas Backman, Århus 22/1
Fick hoppa in i den tredje tilläggstidsminuten i 0-0-matchen mot Esbjerg.

William Kvist, AB Köpenhamn 8/0
Satt hela matchen mot Helsingör (seger 2-1) i torsdags på avbytarbänken. I söndags mot Nyköbing var han inte synlig i matchtruppen.

Alexander Fioretos, Helsingör 10/0
Förra helgen mot Nyköbing (förlust 1-3) spelade Fioretos från start men byttes ut i den 57:e minuten. I torsdags förlorade laget med 1-2 mot AB Köpenhamn. Fioretos på bänken under hela matchen. Inte heller i helgens 0-1-förlust mot Vendsyssel blev det något spel för Fioretos som satt hela matchen på avbytarbänken.

Lucas Ohlander, Helsingör 1/0
Satt hela 1-3-förlusten mot Nyköbing förra helgen på bänken. I helgen blev det förlust med 1-3 mot Nyköbing förra helgen. 90 minuter på avbytarbänken blev det också mot AB Köpenhamn (förlust 1-2) i torsdags. Det blev det också i helgens 0-1-förlust mot Vendsyssel.

Linus Olsson, Nyköbing 12/4
Spelade från start när Nyköbing vann med 3-1 mot Helsingör förra helgen. Utbytt i den alra sista minuten av ordinarie matchtid. På torsdagskvällen spelade Olsson på nytt från start när Nyköbing vann med 3-2 mot Roskilde. I helgen blev det 2-2 för Nyköbing mot AB Köpenhamn. Olsson gjorde 1-2 i den 53:e minuten.

FÄRÖARNA

Petter Björlund, Vestur 6/0
Inte synlig i matchtruppen mot NSI (förlust 0-4).

Ken Fagerberg, Vestur 8/3
Fanns med från start mot NSI (förlust 0-4) men utgick redan i den 25:e minuten på grund av skadekänning.

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 6/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan när IFK Mariehamn vann med 3-0 mot Kemi i fredags.

Robbin Sellin, IFK Mariehamn 6/1
Spelade från start men blev utbytt under matchens sista tio minuter i 3-0-segern mot Kemi.

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 6/0
90 minuter blev det för Sparrdal-Mantilla i Mariehamns 3-0-seger mot Kemi.

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 6/0
Spelade hela matchen mot Kemi (seger 3-0). Blev varnad i den 22:a minuten.

Felix Gustavsson, JJK 3/0
Fick chansen från start och spelade hela matchen mot SJK (förlust 0-1).

LITAUEN

Dejan Garaca, Utenis Utena 10/0, 4 hållna nollor
Trots att han höll nollan senast mot Trakai (seger 1-0) blev han förpassad ut som reservmålvakt på bänken är Utenis i torsdags förlorade med 1-2 mot Suduva.

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 14/1 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
Fick för ovanlighetens skull chansen i startelvan när Anderlecht mötte Club Brugge (oavgjort 1-1) på bortaplan. Byttes ut redan tio minuter in på den andra halvleken.

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Tillbaka i matchtruppen men reservmålvakt på bänken mot Charleroi (oavgjort 1-1).

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Kujovic alltjämt utanför matchtruppen hos Gent.

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Tekie får vänta på sin debut i den belgiska ligan.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 30/1
Waasland-Beweren vann med 3-2 mot Lierse. Demir inte synlig i matchtruppen hos hemmalaget. Det var han heller inte i tisdagskvällens 1-3-förlust mot Standard Liege.

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 8/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Säsongen över för Westerlo som redan är klart för nedflyttning.

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 25/0
Inledde AZ:s sista grundseriematch på avbytarbänken men fick hoppa in redan i den 44:e minuten i 2-3-förlusten mot Utrecht.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 12/2
Utanför matchtruppen i 2-3-förlusten mot Utrecht.

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
Utanför matchtruppen mot PEC Zwolle (seger 4-1).

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Feyenoord kunde fira ligatiteln efter 3-1 mot Heracles. Ingen svensk flagga synlig i matchtruppen. Gustafsson utanför matchtruppen med andra ord.

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
En axelskada stoppade Hansson från att vara med i 3-1-segern mot Heracles.

Simon Tibbling, Groningen 25/1
En ankelskada stoppade Tibbling från att vara med i lagets sista ligamatch för säsongen, 3-5-förlusten mot Twente.

Sam Larsson, Heerenveen 31/9
Heerenveen förlorade med 0-2 mot NEC Nijmegen. Larsson från start men utbytt i den 65:e minuten.

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Utlånad till AIK i allsvenskan.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Någon debut blev det aldrig den här säsongen för Rako.

Samuel Armenteros, Heracles 29/19
Armenteros spelade hela matchen mot Feyenoord (förlust 1-3).

Kristofer Peterson, Heracles 14/4
Spelade från start i 1-3-förlusten mot Feyenoord men utbytt i den 80:e minuten.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 17/0
NEC Nijmegen vann med 2-0 mot Heerenveen. Dyrestam tillbringade hela matchen på avbytarbänken.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 7/0
Något spel blev det inte heller Jordan Larsson mot Heerenveen (seger 2-0), då han satt hela matchen på bänken.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 5/1
Spelade från start men byttes ut under matchens sista 25 minuter mot PSV (förlust 1-4).

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 28/18
Säsongen över på grund av den korsbandsskada han ådragit sig.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Swansea vann med 2-0 borta mot Sunderland.

Martin Olsson, Swansea 13/2
Hjälpte sitt lag hålla nollan när Sunderland besegrades med 2-0 på bortaplan.

Sebastian Larsson, Sunderland 19/0
Sunderland fick ge sig med 0-2 mot Swansea. Larsson spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort i den 58:e minuten.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Ingen Asoro med i matchtruppen mot Hull (seger 2-0).

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 29/1
Celtic vann med 3-1 borta mot Aberdeen i fredags. Lustig från start men utbytt i den 78:e minuten.

Viktor Noring, Hearts 1/0, 0 hållna nollor
Äntligen debut för Noring som gjorde sin andra tävlingsmatch sedan 16 november 2015 när Hearts förlorade med 1-2 mot Glasgow Rangers.

POLEN

Erik Törnros, Tychy 71 5/0
Tychy spelade 2-2 mot Podbeskidzie. Något spel blev det inte för Törnros.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 17/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Utanför matchtruppen när Darmstadt förlorade med 0-2 mot Hertha Berlin.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Augsburg (oavgjort 1-1).

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 27/5
Hrgota passade på att göra sitt femte mål för säsongen när han gjorde 1-0 i den 42:a minuten borta mot Mainz 05 (förlust 2-4).

Albin Ekdal, Hamburger SV 19/1
Skadekänning stoppar Ekdal från spel just nu. Missade helgens 1-1-matchen mot Schalke 04.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Utanför matchtruppen också mot Mainz (oavgjort 0-0).

Emil Forsberg, RB Leipzig 28/8
Vilken holmgång Forsberg fick vara med om mot Bayern München. RB gick fram till 4-2 i den 65:e minuten och det var också ställningen fram till den 84:e minuten, då Robert Lewandowski reducerade till 3-4. Bayern gjorde sedan också 4-4 och ett segermål till 5-4 innan matchen var över. Forsberg spelade fram till RB:s första och tredje mål.

Robin Quaison, Mainz 8/1
Bänkad från start mot Eintracht Frankfurt (seger 5-2). Fick hoppa in i den 87:e minuten.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 27/2
Utanför matchtruppen mot Wolfsburg (oavgjort 1-1).

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 14/0
Helt utanför matchtruppen när EB förlorade med 0-6 mot Arminia Bielefeld.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 30/11
Spelade från start men byttes ut i den 79:e minuten i 0-6-förlusten mot Arminia Bielefeld.

Mikael Ishak, Nürnberg 7/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Fortuna Düsseldorf (förlust 2-3) på bänken.

Simon Hedlund, Union Berlin 27/3
Spelade från start mot Heidenheim (förlust 0-1). Byttes ut efter en knapp timmes spel.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 27/1
Spelade från start och hela matchen när Bastia vann med 2-0 mot Lorient.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 35/0, 7 hållna nollor
Släppte in fyra mål när Guingamp förlorade med 1-4 mot Nantes.

Alexander Kacaniklic, Nantes 15/0
Inte synlig i matchtruppen mot Guingamp (seger 4-1).

Ola Toivonen, Toulouse 33/7
Spelade från start mot Toulouse (oavgjort 1-1). Utbytt under slutkvarten.

Jimmy Durmaz, Toulouse 25/2
Bänkad från start Toulouse (oavgjort 1-1) och blev kvar på bänken matchtiden ut.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 21/3
Utanför matchtruppen mot Deportivo Alavés (förlust 1-3).

André Österholm, Coruxo 13/3
Coruxo avslutade säsongen med en 2-0-seger mot Lealtad. Österholm fick tillbringa hela matchen på bänken.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 32/1
Hjälpte sitt lag hålla nollan i 5-0-segern mot Vitoria Guimaraes.

Robert Åhman Persson, Belenenses 11/0
Spelat till sig en ordinarie plats hos Belenenses under våren och spelade hela matchen också mot Moreirense (oavgjort 1-1).

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 10/1
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Pescara (seger 3-1).

Emil Krafth, Bologna 23/0
Bänkad från start men fick hoppa in med en dryg halvtimme kvar i 3-1-segern mot Pescara.

Marcus Rohdén, Crotone 32/1
Gjorde säsongens första mål för Crotone i den 18:e minuten i matchen mot Udinese och med det målet blev han dessutom matchhjälte, då målet var det enda i matchen.

Oscar Hiljemark, Genoa 13/2 (utlånad från Palermo 15/0)
Fortsatt bänkad hos Genoa. Tillbringade hela matchen mot Palermo (förlust 0-1) på bänken.

Stefan Silva, Palermo 1/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Genoa (seger 1-0) på bänken.

Samuel Gustafson, Torino 4/0
Fick äntligen lite speltid när han fick hoppa in redan i den 52:a minuten i 0-5-förlusten mot Napoli. Lät direkt tala om sig, då han drog på sig ett gult kort efter att ha varit inne på planen i en minut.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Crotone (förlust 0-1).

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 21/1
Basel spelade 3-3 mot Thun. Fransson var åter petad ur startelvan men fick hoppa in i den 66:e minuten.

Emil Bergström, Grasshoppers 14/1 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)
Grasshoppers spelade 1-1 mot Lausanne. Bergström spelade sin vana trogen hela matchen.

Alexander Gerndt, Young Boys 11/2
Bänkad från start också mot Luzern (seger 4-1). Fick hoppa in under matchens sista tio minuter.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 18/4
Inte synlig i matchtruppen mot Admira Wacker (förlust 2-3).

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 5/0
Levski förlorade borta med 1-2 mot Lokomotiv Plovdiv i helgen. Sandberg inte synlig i matchtruppen. På tisdagskvällen blev det förlust med 1-3 mot Ludogorets. I skrivande stund ingen uppgift om Sandbergs eventuella medverkan i den matchen.

CYPERN

Christer Youssef, Aris 24/3
Aris vann med 2-0 mot Ermis. Youssef bänkad från start men fick hoppa in i den 73:e minuten.

Rasmus Sjöstedt, Aris 13/0
Helt utanför matchtruppen mot Ermis (seger 2-0).

GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 15/1
Spelade från start och hela matchen när AEK vann med 1-0 mot PAOK i slutspelsserien om Europa-platser.

Jakob Johansson, AEK Aten 28/0
Bänkad från start men fick hoppa in i den 72:a minuten i 1-0-segern mot PAOK.

Marcus Berg, Panathinaikos 29/23
Panathinaikos spelade 1-1 mot Panionios och det var Berg som gjorde lagets mål i den 38:e minuten.

Niklas Hult, Panathinaikos 24/0
Spelade hela matchen mot Panionios (oavgjort 1-1).

Guillermo Molins, Panathiniakos 4/1
Satt hela matchen mot Panionios (oavgjort 1-1) på bänken.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Ingen Celik synlig i matchtruppen mot Osmanlispor (seger 4-0).

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 6/1
Trots målet senast blev det bänken från start mot Osmanlispor (seger 4-0). Larsson hoppade in i den 77:e minuten.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 31/0, 13 hållna nollor
Släppte in två mål när Genclerbirligi förlorade med 1-2 mot Istanbul BB. Hopf fick dock assistpoäng till Tokelo Ranties 1-0-mål i den 26:e minuten.

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 27/1
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen mot Istanbul BB (förlust 1-2).

Jonathan Ring, Genclerbirligi 6/0
På nytt utanför matchtruppen när laget förlorade med 1-2 mot Istanbul BB.

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 16/0
Bänkad också mot Genclerbirligi (seger 2-1) men fick hoppa in i den 84:e minuten.

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Utanför matchtruppen när Eskisehirspor spelade 2-2 mot Gaziantep BBK.

Erkan Zengin, Eskisehirspor 28/11
Spelade hela matchen mot Gaziantep BBK (oavgjort 2-2).

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 26/2
Tillbaka i matchtruppen och spelade hela matchen mot Denizlispor (seger 1-0).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 25/1
CSKA vann med 3-0 mot Arsenal Tuula. Wernbloom spelade från start men byttes ut i den 87:e minuten.

Andreas Granqvist, Krasnodar 27/0
Krasnodar spelade 1-1 borta mot Ural. Granqvist spelade sin vana trogen från start och hela matchen.

Viktor Claesson, Krasnodar 11/1
Blev poängräddare för Krasnodar när han på två minuters tilläggstid gjorde sitt första mål för Krasnodar i bortamatchen mot Ural (oavgjort 1-1).

Admir Catovic, FK Khimki 10/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Luch Vladivostok (oavgjort 2-2) i onsdags på bänken. Var tillbaka i startelvan i helgens match mot Spartak Moskvas andralag (förlust 0-4). Byttes ut i halvtid.

Sebastian Holmén, Dynamo Moskva 30/0
Spelade från start och hela matchen mot Sokol Saratov (seger 3-0) i onsdags. I helgen blev det också 90 minuter för Holmén när Shinnik besegrades med 1-0.

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Osman Sow, Emirates Club 11/2
Spelade från start och hela matchen när Emirates vann med 1-0 mot Al Nasr.

KINA

David Fällman, Dalian Transcendence 7/0
Dalian spelade 1-1 mot Meizhou Hakka. Fällman fanns inte med i matchtruppen.

SYDKOREA

Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0
Får vänta på sin debut för sin nya klubb.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 13/6
Bänkad från start mot Oita Trinita (förlust 1-4) men hoppade in i den 54:e minuten och gjorde lagets enda mål i den 81:a minuten.

USA

Mohammed Khalid Saeid, Colorado Rapids, 5/0
Spelade från start men byttes ut i den 82:a minuten när Colorado vann med 3-0 mot San Jose. Saeid spelade fram till lagets 1-0-mål i den 29:e minuten.

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 2/0
Skadekänning stoppar Sjöberg från spel just nu.

John Alvbåge, Minnesota, 4/0, 1 hållen nolla
Fick finna sig i att vara reservmålvakt på bänken mot Toronto (förlust 2-3).

Gustav Svensson, Seattle 10/0
Förlust med 1-4 mot Chicago Fire blev det för Seattle. Svensson spelade hela matchen.