• Publicerat 17 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Östersund tog emot nykomlingarna Sirius på Jämtkraft Arena under onsdagskvällen. Matchen slutade 0-0 och därmed får båda lagen med sig var sin poäng. Läs om matchen nedan. 

90. Matchen slutar mållöst. Trots flera försök av båda lagen (men framförallt Östersund) behöll lagen var sin nolla. Säkert ett resultat som Sirius är mer nöjda med än Östersund.

78. Sirius har lyft upp spelet och är inte lika tillbakapressade som de har varit. De byter också in tidigare Östersund-anfallaren Dragan Kapcevic som får applåder av sin gamla hemmapublik. Men Bergstrand behåller Ogbu på planen som tar klivet ner till offensiv mittfältare. Det verkar som att nykomlingarna går för segern.

60. Östersund har inte fått till spelet och har haft svårt att skapa målchanser mot Sirius efter halvtidsvilan. Publiken börjar bli irriterade och visar sitt missnöje när lagkapten Nouri missar en enkel passning.

40. Östersund etablerar tryck och rullar runt bollen likt ett handbollsanfall. Ser ut att vara en tidsfråga innan de får in bollen. Sirius måste försöka hålla i bollen för att få ”andas”, just nu är det väldigt korta bollinnehav från gästerna.

24. Östersund har tagit över mer och mer och skapar en chanskavalkad under de senaste minuterna. Aiesh och Widgren är aktiva på kanterna och har sånär hittat in till Gero som har varit het längst upp. Men än så länge har Joshu Wicks stått emot med flertalet starka räddningar.

12. Östersund har försökt pressa nykomlingarna högt men Sirius har vågat hålla i bollen har lyckats spela bort pressen flera gånger och fått lite tid med bollen. Ännu inga riktiga målchanser i matchen.

ÖFK:s startelva: Keita; Aiesh, Papagiannapoulus, Pettersson, Widgren; Edwards, Nouri, Bachirou, Sema; Gero, Ghoddos.

Sirius startelva: Wicks; Bergman, Pehrsson, Jarl, Larson; Gustafsson, Sarfo, Thor; Nilsson, Ogbu, Skoglund.