Foto: Bildbyrån

 

Regerande mästarna Malmö FF kom på besök på Tele2 Arena för att ta sig an Hammarby. Men trots ett oavgjort resultat var hemmalagets tränare inte helt nöjd. 
– Vi hade kontrollen i den andra halvleken, säger Jacob Michelsen till Cmore efter matchen.

Hammarby hade det kämpigt under den första halvleken och serieledarna Malmö tryckte på för ett ledningsmål. Men hemmalaget stod emot och gick till paus med 0-0. I den andra halvleken tog laget sedan ledningen genom islänningen Arnor Smarasons distansskott.

– Innan matchen hade vi köpt 1-1. Sen gör vi 1-0 och har kontroll så vi är faktiskt besvikna med oavgjort eftersom vi hade kontrollen i andra halvlek, säger Michelsen efter matchen.

BERGET: ”DOMARNA HAR BESTÄMT SIG FÖR ATT TA MALMÖ-SPELARE”

Malmö kvitterade snabbt genom Anton Tinnerholm skott med vänsterfoten. Matchen slutade 1-1. Med lite mer reflektion medger ändå tränaren att han är glad åt poängen.

– Det är de framtida mästarna. De har den bästa truppen och måste vinna varje år. Även när de vinner så sparkar de ändå tränaren. Så vi är väldigt glada för poängen och det visar något om vår organisation om att vi kan stå upp mot ett bättre lag.

Laget smyger med på den övre halvan och har tagit flera skalper under de inledande omgångarna. Men Michelsen tror att laget kan få ytterligare utväxling.

– Vi måste börja någonstans och sedan bygga sten för sten. Vi kommer fortsätta bygga, men först måste vi sätta organisationen. Vi har spela olika typer av fotboll. Mot Sundsvall hemma spelade vi fantastisk offensiv fotboll och idag fantastisk defensiv fotboll.