Foto: Bildbyrån

I slutet av den första halvleken mellan Hammarby och Malmö FF varnades MFF:s Jo Inge Berget efter en knuff. I pausintervjun konspirerade han mot domarkåren.
– Domaren har bestämt sig för att ta Malmö-spelare, säger Berget till Cmore. 

Malmö rivstartade matchen och dominerade inledningsvis. Hammarby var nedtryckta men lyckades försvara målet och har lyft upp spelet ju längre halvleken har lidit.

– Jag tycker vi startar riktigt bra, vi har mycket boll och skapar en press som vi ska ta med oss i andra. Vi får spela lite snabbare bara.

Men eftersnacket efter den första halvleken kommer handla om en incident mot slutet av halvleken. Berget försökte dra igång en kontring men kom inte förbi Hammarbys unga försvarare Degerlund som höll i norrmannen. Berget svarade med att knuffa ner Degerlund efter att båda fallit till marken.

– Nej han håller mig hela vägen och drar ner mig, sen håller han fast mig. Det är frispark det ser du, sen fortsätter han hålla. Det är en liten knuff men det här är fotboll…, säger Berget till Cmore och fortsätter.

– Du ser att domaren har bestämt sig att ta Malmö-spelare idag, det där är inget gult kort. Men det är samma sak för han som kommer efter mig, det är inte heller gult kort.

Det var Hammarbys brasse Romulo som rusade fram för att hjälpa Degerlund, som senare fick gult kort för sin reaktion.

Matchen är fortfarande igång. Följ den här.