Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping har tagit ledningen på Östgötaporten mot formsvaga Kalmar FF. Men i slutsekunderna av den första halvleken kunde Calle Johansson kvitterat, men blev störd i skottögonblicket av IFK:s Linus Wahlqvist. 

Kalmar FF har stod upp bra i den första halvleken har skapade flera målchanser mot topplaget IFK Norrköping. Men det är IFK som har ledningen med sig i halvtidsvilan.

– Vi släpper fram dom lite för lätt i banan. Men vi kämpar hårt och kommer fram till en del ”nästan” lägen, på den sista kan det nästan vara straff. Wahlqvist är lite efter där, säger Kalmars Viktor Elm till Cmore.

Situationen han refererar till är under tilläggstiden av den första halvleken. Allsvenska debutanten Edvin Crona löpte sig fri på högerkanten och serverade in en boll mot Calle Johansson som fick iväg ett avslut trots att han var trängd av Norrköpings Linus Wahlqvist.

– Ja visst är han i ryggen på honom, det kan mycket väl vara straff, säger en irriterad Elm när han får se repisen.
– Visst är han på honom?

OBS! Matchen är fortfarande igång. Följ matchen här.