• Publicerat 16 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SPELTIPSTER.SE

Allsvenskan

IFK Norrköping – Kalmar FF tisdag kl. 19:00

IFK Norrköping har hög kapacitet men inledningen på säsongen har delvis varit en besvikelse. Det skriver vi trots att Norrköping ligger fyra i tabellen och har samma antal inspelade poäng som tvåan Sirius och trean Djurgården.

Den här matchen spelas på konstgräs och det är ingenting som gynnar Kalmar. Lägg därtill att Kalmar presterat på en låg nivå så här långt. IFK Norrköping ska vara med och slåss i toppskiktet av tabellen och då ska ett lag som Kalmar besegras på hemmaplan.

Vi är helt inne på att IFK Norrköping vinner kvällens match och vi spelar dem med Asian Hcp -1.25 (vinst om Norrköping vinner med två mål eller mer och halv förlust om de vinner med ett mål) till oddset 1.70 hos Bet365!

Läs hela speltipster.se analys HÄR

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!