• Publicerat 11 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Många av er läsare har säkert sett bilder från den senaste veckans allsvenska omgång. Men vår bildleverantör Bildbyrån tar många fler bilder i samband med matcherna än dom som publiceras i samband med matcherna.

Här tänkte vi bjuda på några bilder som kanske inte fått så mycket medial uppmärksamhet i veckan men som ändå är värda att uppmärksamma. Mycket nöje och god tittning!

”Där är du ju. Letade överallt i omklädningsrummet efter dig” ser det ut som domaren Jonas Eriksson tänker när han ser matchbollen på sitt ställ. Han blåste 2-2-mötet mellan Häcken och Sirius.

En som verkligen ville fira sitt mål var Moses Ogbu när han kvitterade till 1-1 i den 48:e minuten i 2-2-matchen mot BK Häcken.

BK Häckens Alhassan ”Crespo” Kamara skuggboxas med hörnflaggan i matchen mot Sirius.

Nils-Eric Johansson svalkar sig med vatten samtidigt som han grämer sig över sin utvisning i 1-0-segern borta mot Halmstad.

AIK-målvakten Oscar Linnér som tidigare varit så kritiserad höll nollan för fjärde gången på sju matcher denna säsong när AIK vann med 1-0 mot Halmstad.

Stefan Ishizaki byttes både in och ut i mötet med Halmstad. Här i samtal med tränare Norling i samband med att han gick ut några minuter före slutsignalen.

FCK:s försvarare Mikael Antonsson fanns på plats på Gamla Ullevi och såg IFK Göteborg vinna mot Kalmar FF. Före matchen hamnade han i samspråk med Blåvitt-tränaren Jörgen Lennartsson.

”Om du har koll på honom därborta så täcker jag upp för dig” Mads Albaek har taktiksnack med Sebastian Eriksson.

Kalmars tränare Peter Swärdh vädrar sina synpunkter under matchen mot IFK Göteborg. Lennartsson ser inte ut att vara inne på samma linje…

Östersunds Alhaji Gero ger sina synpunkter om utvisningen till fjärdedomaren Henrik Molin. Lönlösa synpunkter skulle det visa sig.

Kallt var det på Jämtkraft arena när Östersund mötte Hammarby. Denne påpälsade Hammarbysupporter fick heller inte värma sig med en seger. Hemmalaget Östersund vann med 2-1.

Djurgårdsanfallaren Gustav Engvall visar upp sin fotbeklädnad efter hans tre mål i 4-0-segern mot Örebro.

Kevin Walker firade 4-0-segern mot Örebro med denna kullerbytta.

”Vad var det som hände?” Örebros tränare Alexander Axén är minst sagt fundersam efter 0-4 mot Djurgården.

Gräsmattan på Stadsparksvallen i Jönköping sög musten ur spelarna. Här är det ett par hemmaspelare som har krampkänning.

”Flytta på er. Det är MIN boll”. AFC Eskilstunas Simon Alexandersson banar väg mellan Joakim Karlsson och André Callisir.

Så mycket glädje och depp i samma bild. MFF-spelarna med Jo Inge Berget, Anton Tinnerholm och Pawel Cibicki jublar – Elfsborgsspelarna deppar efter 1-2-målet.

”Hur gick det?” Johan Wiland är framme och kollar till Elfsborgs Viktor Prodell efter att den sistnämnde fått en smäll i bakhuvudet.

IFK Norrköpings supportrar bjöd på ett blåvitt halsdukshav i samband med 0-0-matchen mot GIF Sundsvall.

Omgången avslutades med att IFK Norrköpings tränare Jens Gustafsson fick förklara för media och tv-tittarna varför det blev 0-0 mot GIF Sundsvall.