PROFFSKOLLEN. Hur gick det för de svenska spelarna utomlands i helgen? Kolla in nedan.  Läs mer i veckans proffskoll. Johan Dahlin har hållit nollan vid flera tillfällen i år i Danmark men mot FCK var hans Midtjylland chanslösa.

NORGE

Jakob Orlov, Brann 3/2
För andra matchen i följd var Orlov på avbytarbänken utan att få hoppa in.

Conny Månsson, Kristiansund 1/0, 0 hållna nollor
Riktigt tung säsongsdebut för Månsson när han släppte in i hela fem mål mot Sarpsborg (förlust 1-5).

Liridon Kalludra, Kristiansund 5/0
Spelade från start och hela matchen i 1-5-förlusten mot Sarpsborg.

Martin Falkeborn, Lilleström 0/0
Utlånad till IK Frej i Superettan.

Andreas Linde, Molde, 5/0, 3 hållna nollor
Höll sin andra nolla i följd när Molde spelade 0-0 mot Haugesund.

Isak Ssewankambo, Molde 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Haugesund (oavgjort 0-0).

Mattias Moström, Molde 0/0
Inte heller Moström fanns med mot Haugesund (oavgjort 0-0).

Martin Broberg, Odd 3/0
Inte synlig i matchtruppen mot Viking (förlust 0-3).

William Kurtovic, Sandefjord 4/0
Avstängd när Sandefjord förlorade med 0-1 mot Strömsgodset.

Jonas Lindberg, Sarpsborg 08 5/1
Lindberg var matchens stora förgrundsfigur när Sarpsborg besegrade Kristiansund med 5-1. Lindberg gjorde 2-0 i den 33:e minuten och spelade sedan fram till både 3-1 och 4-1 innan han byttes ut i den 80:e minuten mot Erton Fejzullahu, som i sin tur gjorde mål, matchens sista till 5-1.

Christian Rubio Sivodedov, Strömsgodset 0/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Sandefjord (seger 1-0) på avbytarbänken.

Pontus Engblom, Strömsgodset 3/0
Nytt kort inhopp för Engblom som blev inbytt i den 86:e minuten i 1-0-segern mot Sandefjord.

Marcus Sandberg, Vålerengen 5/0, 2 hållna nollor
Efter tio insläppta på dom senaste tre matcherna tog Sandberg revansch med att hålla säsongens andra nolla när Vålerengen vann med klara 3-0 mot Sogndal.

Rasmus Lindkvist, Vålerengen 1/0
Satt hela matchen mot Sogndal (seger 3-0) på avbytarbänken.

Robert Lundström, Vålerengen 5/0
Fanns med från start och spelade hela matchen när Vålerengen vann med 3-0 mot Sogndal.

Valmir Berisha, Ålesund 5/0
Förra helgen inbytt i den 77:e minuten. Den senaste helgen blev det ytterligare tre minuters spel när han byttes in i den 74:e minuten i 0-0-matchen mot Rosenborg.

Viktor Lövgren, Arendal 2/0
Fick chansen från start mot Florö (seger 2-0). Byttes ut i halvtid.

Adnan Cirak, Elverum 3/0
Spelade från start men utbytt i den 77:e minuten i 0-3-förlusten mot Ull/Kisa.

Carlos Gaete Moggia, Elverum 3/0
Inte synlig i matchtruppen mot Ull/Kisa.

Amor Layouni, Elverum 2/1
En dryg halvtimmes spel blev det för Layoni när han byttes in i den 57:e minuten mot Ull/Kisa (förlust 0-3).

Fredrik Tervaniemi, Elverum 4/0, 0 hållna nollor
Höll nollan i den första halvleken mot Ull/Kisa men släppte in tre mål när Nikolaj Solberg gjorde ett äkta hattrick i minut 52 till 62.

Pär Ericsson, Kongsvinger 0/0
Inte synlig i matchtruppen heller mot Ranheim (oavgjort 0-0).

Johan Wennberg, Kongsvinger 4/1
Spelade från start och hela matchen i 0-0-matchen mot Ranheim.

Marcus Astvald, Levanger 4/1
Säsongens första mål när Astvald gjorde 1-0 i den 29:e minuten mot Mjöndalen (oavgjort 1-1).

Andreas Wrele, Levanger 2/0
Satt hela matchen mot Mjöndalen på avbytarbänken.

Joakim Wrele, Levanger 3/0
Spelade från start men utbytt under matchens sista 20 minuter mot Mjöndalen (oavgjort 1-1).

Pontus Silfwer, Mjöndalen 4/1
Mjöndalen mötte Jerv i tisdags. Då gjorde Silfwer sitt första mål för säsongen när han gjorde 1-0 i den sjunde minuten. Spelade hela matchen. I helgen spelade laget 1-1 mot Levanger. Silfwer från start och spelade hela matchen även då.

Andreas Lindberg, Ranheim 0/0, 0 hållna nollor
Tredjemålvakt hos Ranheim.

DANMARK

Johan Larsson, Bröndby 28/2
Gjorde sitt andra mål för säsongen när han gjorde matchens enda mål i 1-0-segern borta mot Nordsjälland.

Gustaf Nilsson, Bröndby 5/0
Fortsätter få göra sporadiska inhopp. Fick hoppa in på tre minuters tilläggstid när Bröndby vann med 1-0 borta mot Nordsjälland.

Robin Söder, Esbjerg 24/10
Nådde tvåsiffrigt antal mål när han på en minuts tilläggstid gjorde 3-1-målet i bortamatchen mot Horsens.

Martin Holm, Horsens 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Esbjerg (förlust 1-3).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 27/0, 16 hållna nollor
Nära säsongens 17:e nolla mot Midtjylland (seger 3-1) men Gustav Wikheim spräckte den i 87:e minuten.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 6/0
Blev kvar på avbytarbänken matchtiden ut i 3-1-segern mot Midtjylland.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 27/1
Spelade hela matchen när FCK vann med 3-1 mot Midtjylland.

Erik Johansson, FC Köpenhamn 23/1
Även Erik Johansson spelade hela matchen i 3-1-segern mot Midtjylland.

Johan Dahlin, Midtjylland 16/0, 5 hållna nollor
Släppte in tre mål när Midtjylland förlorade med 1-3 mot FC Köpenhamn.

Simon Kroon, Midtjylland 4/0
Bänkad från start mot FC Köpenhamn och något inhopp blev det aldrig.

Patrik Carlgren, Nordsjälland 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt reservmålvakt på avbytarbänken hos Nordsjälland. Så också när Nordsjälland förlorade med 0-1 mot Bröndby.

Zackarias Faour, Nordsjälland 0/0 (Utlånad från Midtjylland 0/0)
Ingen Faour synlig i matchtruppen mot Bröndby (förlust 0-1).

Rasmus Jönsson, Odense 28/6
Jönsson spelade från start och gjorde lagets segermål i den 17:e minuten i tisdagens hemmamatch mot Randers (seger 1-0). När lagen möttes på nytt i helgen med Randers (förlust 0-4) som hemmalag spelade Jönsson från start på nytt men byttes ut och fick 67 minuters speltid

Joel Allansson, Randers 19/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Randers vann med klara 4-0 mot Odense.

Viktor Lundberg, Randers 25/3
Även Lundberg var tillbaka i startelvan men blev utbytt i halvtid i 4-0-segern mot Odense. Då hade han dessutom hunnit med att titta på domarens gula kort i den 26:e minuten. Den han byttes ut mot var tidigare Malmö och Helsingborgsanfallaren Nikola Djurdjic.

Sam Lundholm, Randers 1/0 (utlånad från NEC Nijmegen 4/0)
Efter fem raka matcher utan inhopp var Lundholm inte alls synlig i matchtruppen i 4-0-segern mot Odense.

Marko Mitrovic, SönderjyskE 8/1
Spelade från start mot Lyngby (förlust 1-2) men byttes ut redan tio minuter in på den andra halvleken.

Erik Moberg, Viborg 9/0
Spelade från start och hela matchen mot Silkeborg (seger 2-1).

Markus Holgersson, Ålborg 24/2
Fanns med från start men byttes ut redan i halvtid mot Århus (förlust 0-4).

Niklas Backman, Århus 20/1
Ingen Backman synlig i Århus matchtrupp mot Ålborg (seger 4-0).

William Kvist, AB Köpenhamn 7/0
Inget spel för Kvist när AB Köpenhamn när laget vann med 2-1 borta mot Roskilde.

Alexander Fioretos, Helsingör 7/0
Inte synlig i matchtruppen hos Helsingör i förra torsdagens 2-0-seger borta mot Köge. I helgen blev det 3-0 mot Hobro. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Fioretos medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

Lucas Ohlander, Helsingör 0/0
Helt utanför matchtruppen i torsdags mot Köge (seger 2-0). I helgen blev det 3-0 mot Hobro. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Ohlanders medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

Linus Olsson, Nyköbing 7/3
Spelade från start och hela matchen när Nyköbing spelade 2-2 mot Vejle förra torsdagen. I helgen blev det 2-2 på nytt, denna gång mot Fredericia. I skrivande stund har vi ingen uppgift kring Olssons medverkan i den matchen. Vi hoppas kunna redovisa den i nästa proffskoll.

FINLAND

Bobbie Friberg da Cruz, IFK Mariehamn 3/0
IFK Mariehamn spelade 1-1 mot Inter Åbo. Friberg da Cruz spelade från start och hela matchen.

Robbin Sellin, IFK Mariehamn 3/1
Spelade från start och hela matchen när IFK Mariehamn spelade 1-1 mot Inter Åbo.

Philip Sparrdal-Mantilla, IFK Mariehamn 3/0
70 minuters spel senast fylldes på med ytterligare 20 minuter, det vill säga spel under hela matchen mot Inter Åbo (oavgjort 1-1). Blev varnad i den sista matchminuten.

Gabriel Petrovic, IFK Mariehamn 3/0
Spelade från start och hela matchen mot Inter Åbo (oavgjort 1-1).

Felix Gustavsson, JJK 1/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot HJK Helsingfors (förlust 1-5) på avbytarbänken.

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 10/0 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
Anderlecht vann med 2-0 mot Club Brugge. Kiese Thelin som vanligt bänkad från start men fick hoppa in under slutkvarten.

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen när Gent spelade 1-1 mot Oostende.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Kujovic alltjämt utanför matchtruppen hos Gent.

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Tekie får vänta på sin debut i den belgiska ligan.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 28/1
Inte synlig i matchtruppen mot Lierse (seger 3-2).

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 8/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Säsongen över för Westerlo som redan är klart för nedflyttning.

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 24/0
Fortsätter nöta bänk hos AZ. 90 nya minuter på avbytarbänken mot Twente (seger 2-1).

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 12/2
Utanför matchtruppen mot Twente (seger 2-1).

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
På väg tillbaka från sin knäskada men utanför matchtruppen mot Ajax (seger 1-0).

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Inte synlig i matchtruppen mot Vitesse (seger 2-0).

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen mot Utrecht (förlust 0-2).

Simon Tibbling, Groningen 24/1
För andra matchen i följd bänkad från start hos Groningen. Denna gång mot Go Ahead Eagles (seger 3-2) blev det inget inhopp.

Sam Larsson, Heerenveen 29/9
Gjorde matchens enda mål när Heerenveen vann med mot Willem II.

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Utlånad till AIK i allsvenskan.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Inte med i matchtruppen varken mot Willem II (seger 1-0).

Samuel Armenteros, Heracles 27/18
Tillbaka i målprotokollet och gjorde lagets båda mål när Heracles vann med 2-1 borta mot Heracles. Men trots att 26-åringen närmar sig tjoget fullt i antalet mål så finns han ändå inte med i landslagsdiskussionen.

Kristofer Peterson, Heracles 12/4
Spelade från start och spelade fram Armenteros till dennes första mål i den 55:e minuten. Byttes ut i den 78:e minuten och då hade han dessutom hunnit med att dra på sig en varning.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 17/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Excelsior (förlust 0-1) på avbytarbänken.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 7/0
Ser man på. För första gången sedan 18 februari blev det spel för Larsson som hoppade in med kvarten kvar i 0-1-förlusten mot Excelsior.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 3/1
Satt hela matchen mot Heracles (förlust 1-2) på avbytarbänken

Emir Smajic, Achilles’29 15/4
Achilles’29 spelade 2-2 hemma mot Dordrecht i fredags. Smajic bänkad från start men fick hoppa in i den 79:e minuten.

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 28/18
Skadade korsbandet i Europa League-matchen mot Anderlecht och säsongen är således över.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Swansea vann med 2-0 mot Stoke.

Martin Olsson, Swansea 10/2
Skadekänning stoppade Olsson från spel mot Stoke (seger 2-0).

Sebastian Larsson, Sunderland 17/0
Inget spel för Sunderland i helgen. Laget spelar sin nästa match på onsdagen mot Manchester U, då Larsson inte kommer att medverka, då han är avstängd i den matchen plus ytterligare en.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Inget spel för Sunderland i helgen.

Gustav Engvall, Bristol City 2/0
Utlånad till Djurgården i Allsvenskan, säsongen ut i England.

Marcus Olsson, Derby 28/0
Derby förlorade med 0-1 mot Sheffield W. Olsson från start men utgick redan efter tio minuters spel på grund av skadekänning.

Marcus Antonsson, Leeds 16/1
Efter sju raka matcher utanför matchtruppen var han tillbaka i densamma men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken mot Burton (förlust 1-2).

Pontus Jansson, Leeds 32/3 (Utlånad från Torino 0/0)
Spelade från start och hela matchen när Leeds förlorade med 1-2 mot Burton.

Tim Erlandsson, Nottingham 0/0, 0 hållna nollor
Utlånad till AFC Eskilstuna i Allsvenskan.

Anel Amedhodzic, Nottingham 0/0
Utanför matchtruppen mot Reading (seger 3-2).

Joel Ekstrand, Rotherham 1/0
Inte med i matchtruppen mot Ipswich (seger 1-0).

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 27/0
Ingen ligamatch i helgen men däremot spelade Celtic semifinal i skotska cupen mot Glasgow Rangers och vann med 2-0. Lustig spelade hela matchen.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Inget spel för Hearts den senaste helgen.

POLEN

Erik Törnros, Tychy 71 4/0
Tychy spelade 2-2 mot Stomil Olsztyn. Något spel blev det inte för Törnros.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 17/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Utanför matchtruppen när Darmstadt vann med 2-1 mot Hamburger SV.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Någon plats i matchtruppen fanns det inte denna gång för Isak, när Dortmund mötte Borussia Mönchengladbach på bortaplan (seger 3-2).

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 25/4
Fortsätter få förtroende från start hos Eintracht Frankfurt. Byttes ut i den 73:e minuten mot Augsburg (seger 3-1).

Albin Ekdal, Hamburger SV 19/1
Saknades i matchtruppen mot Darmstadt (förlust 1-2).

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Utanför matchtruppen också mot Darmstadt (förlust 1-2).

Emil Forsberg, RB Leipzig 25/8
Höll sig utanför målprotokollet när Leipzig spelade 1-1 borta mot Schalke 04. Forsberg byttes ut i den 77:e minuten.

Robin Quaison, Mainz 6/1
Fick chansen från start mot Bayern München (oavgjort 2-2). Byttes ut i den 78:e minuten.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 27/2
Förlust med 2-3 mot Borussia Dortmund i helgen. Wendt spelade från start och hela matchen.

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 12/0
Bänkad utan att få hoppa in när EB förlorade vann med 2-0 mot Bochum.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 27/10
Verkar trivas i den gul-blå dräkten, då han gjorde sitt nionde och tionde mål för säsongen mot Bochum, vilket också var matchens enda två mål. På det första höll han sig framme i straffområdet och skickade in 1-0 efter en misslyckad bortboxning av Bochums målvak direkt i inledningen av den andra halvleken. Hans andra mål var på en retur på en straffspark, där han bjudit på en riktig ”FIFA 17-straff” – svagt slagen rakt på målvakten men själv krigat in returen. Se straffen nedan:

Mikael Ishak, Nürnberg 7/0
Efter två raka matcher på bänken utan att få hoppa in var Ishak tillbaka i startelvan mot Würzberger (oavgjort 1-1). Byttes dock ut tidigt i den andra halvleken, redan tolv minuter in på densamma.

Simon Hedlund, Union Berlin 24/3
För tredje matchen i följd var Hedlund bänkad från start. Hoppade in under matchens sista 20 minuter.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 24/1
Bastia förlorade med 0-2 mot Bordeaux. Bengtsson spelade hela matchen.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 32/0, 6 hållna nollor
Släppte in tre mål, varav ett på straffspark, när Guingamp förlorade med 0-3 mot Lille.

Alexander Kacaniklic, Nantes 15/0
Från startelvan till avbytarbänken utan att få hoppa in. Det svänger fort i tillvaron för Kacaniklic som fick bevittna 2-0-segern mot Caen på avbytarbänken.

Ola Toivonen, Toulouse 30/6
Platsen i startelvan senast var bara ett tillfälligt gästspel. Tillbaka på avbytarbänken med ett drygt 20 minuter långt inhopp mot Nice (oavgjort 1-1).

Jimmy Durmaz, Toulouse 23/2
Hoppade in i den 62:a minuten mot Guingamp senast. Mot Nice (oavgjort 1-1) i helgen fick han ytterligare en minut på planen, då han hoppade in i den 61:a minuten.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 17/3
Tillbaka i matchtruppen och tillbaka i startelvan när Celta förlorade med 0-1 mot Betis. Byttes ut i den 59:e minuten.

André Österholm, Coruxo 11/3
Tredje målet för säsongen för Österholm som i den 82:a minuten utjämnade till 1-1 mot Pontevedra på bortaplan. Då hade Österholm varit inne på planen i tio minuter, då han hoppade in i den 72:a minuten.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 29/1
Benfica spelade 1-1 mot Sporting Lissabon och det var Nilsson-Lindelöf som såg till att det blev just 1-1, då han gjorde ett riktigt snyggt mål på en frispark i den 66:e minuten, som jämnade ut den ledning som Sporting hade tagit på en straffspark redan i den femte minuten.

Robert Åhman Persson, Belenenses 9/0
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Belenenses förlorade med 0-3 mot Maritimo.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 9/1
Inte synlig i matchtruppen mot Atalanta (förlust 2-3).

Emil Krafth, Bologna 20/0
Bänkad från start också mot Atalanta (förlust 2-3) men blev förste spelare att få hoppa in för Bologna och han gjorde det i den 73:e minuten.

Marcus Rohdén, Crotone 29/0
Crotone vann med 2-1 borta mot Sampdoria. Rohdén från start men utbytt efter en knapp timmes spel.

Oscar Hiljemark, Genoa 12/2 (utlånad från Palermo 15/0)
Bänkad större delen av matchen också mot Juventus (förlust 0-4). Hiljemark fick hoppa in i den 87:e minuten.

Stefan Silva, Palermo 1/0
Ingen Silva synlig i matchtruppen mot Juventus (förlust 0-4).

Samuel Gustafson, Torino 3/0
Fortsätter vara bänkad utan att få hoppa in. Denna gång i 3-1-segern mot Chievo.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Cagliari (seger 2-1).

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 19/0
Petad ur startelvan och fick tillbringa hela matchen mot Vaduz (oavgjort 2-2) på avbytarbänken.

Emil Bergström, Grasshoppers 11/1 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)
Fick vara med om en klar 4-1-seger mot Luzern. Spelade från start och hela matchen.

Alexander Gerndt, Young Boys 9/0
Spelade hela matchen mot Lugano (förlust 1-2).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 17/4
Tillbaka på avbytarbänken och blev kvar där matchtiden ut mot Ried (oavgjort 1-1).

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 5/0
Levski spelade 1-1 mot Dunav. Sandberg utanför matchtruppen.

CYPERN

Christer Youssef, Aris 22/3
Aris spelade 1-1 mot Nea Salamis. Youssef från start. Utbytt i den 85:e minuten.

Rasmus Sjöstedt, Aris 12/0
Efter att ha varit utanför matchtruppen i ett par matcher var Sjöstedt tillbaka i densamma i helgen mot Nea Salamis. Han spelade från start och spelade hela matchen.

GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 13/1
Ingen Ajdarevic synlig i matchtruppen mot Levadiakos (seger 2-0).

Jakob Johansson, AEK Aten 27/0
Spelade från start och hela matchen när Levadiakos besegrades med 2-0.

Marcus Berg, Panathinaikos 26/19
Panathinaikos vann med 1-0 mot Atromitos. Berg spelade hela matchen men höll sig utanför målprotokollet denna gång.

Niklas Hult, Panathinaikos 23/0
Spelade från start och hela matchen mot Atromitos (seger 1-0). Fick titta på domarens gula kort i den 63:e minuten.

Guillermo Molins, Panathiniakos 3/1
Mål i sin tredje match för Panathiniakos. Och det mål han gjorde i den 86:e minuten var matchens enda. Molins inledde matchen på avbytarbänken men hoppade in tio minuter in på den andra halvleken.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Ingen Celik synlig i matchtruppen mot Bursaspor (seger 5-1).

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 4/0
Larsson fanns inte med i matchtruppen mot Bursaspor (seger 5-1).

Johannes Hopf, Genclerbirligi 28/0, 12 hållna nollor
Det krävdes en straffspark för att Hopf skulle släppa in ett mål mot Kayserispor (seger 2-1). Men det var också det enda mål som Hopf släppte in i matchen.

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 24/1
Spel från start och hela matchen mot Kayserispor (seger 2-1).

Jonathan Ring, Genclerbirligi 5/0
Utanför matchtruppen mot Kayserispor (seger 2-1).

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 13/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Rizespor (oavgjort 3-3).

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Utanför matchtruppen i tisdags mot Yeni Malatyaspor (seger 2-1). Tillbaka i truppen men satt hela i helgen matchen på avbytarbänken mot Sivasspor (oavgjort 2-2).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 24/9
Spelade hela matchen mot Yeni Malatyaspor i tisdags. Det gjorde han också i helgen mot Sivasspor (oavgjort 2-2).

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 23/2
Giresunspor spelade 1-1 mot Yeni Malatyaspor.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 28/10
Inte synlig i matchtruppen mot Balzan (förlust 0-3).

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 21/1
CSKA vann med 2-0 borta mot UFA. Wernbloom spelade hela matchen och var den som spelade fram till lagets 2-0-mål i den 90:e minuten.

Andreas Granqvist, Krasnodar 23/0
Hjälpte sitt lag hålla nollan i 2-0-segern mot Arsenal Tula.

Viktor Claesson, Krasnodar 7/0
Spelade från start men byttes ut i den 69:e minuten i 2-0-segern mot Arsenal Tula.

Admir Catovic, FK Khimki 8/0
Khimki vann med 3-1 borta mot Zenits andralag. Catovic från start men utbytt efter en timmes spel.

Samuel Holmén, Dynamo Moskva 28/0
Holmén spelade från start och hela matchen mot Mordovia Saransk (seger 2-1).

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Osman Sow, Emirates Club 8/0
Emirates spelar nästa match 28 april.

KINA

David Fällman. Dalian Transcendence 5/0
Spelade hela matchen mot Xinjang Tianshan (förlust 0-1).

SYDKOREA

Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0
Helt utanför matchtruppen mot Jeonbuk Motors (0-2).

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus 8 9/3
Spelade hela matchen mot Yamaguchi (förlust 0-2).

USA

Mohammed Khalid Saeid, Colorado Rapids, 2/0
Fick chansen från start mot Minnesota (förlust 0-1) och spelade hela matchen

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 2/0
Skadekänning stoppar Sjöberg från spel just nu.

John Alvbåge, Minnesota, 3/0, 1 hållen nolla
Fick finna sig i att vara reservmålvakt på avbytarbänken mot Colorado (seger 1-0)