Foto: Bildbyrån

Malmö FF får i dag en oväntad flirt från forne talangen Petar Petrovic. Nu vill han tillbaka till allsvenskan igen – och får han drömma så har han inte givit upp en MFF-comeback.
– Självklart. Det är en klubb man alltid drömt om att få spela i, säger han till 24 Malmö.

Ett gammalt Malmö FF-namn gick in i anonymiteten när han för ett par år sedan försvann från mästarna.
Det har blivit en tid som gått genom klubbar Ängelholm och nu i år Värnamo. Efter ett becksvart fjolår och respass ur superettan. Men i Värnamo i år så ser Petrovic, 21, ut att ha en hit på gång.
– Vi vann de två första matcherna mot Åtvidaberg och Gefle. Men senast förlorade vi mot Brommapojkarna. Vi borde dock vunnit och hade flera skott i stolpen och ribban, säger Petar Petrovic till sajten 24 Malmö.

Tre mål och två assist bär Petrovic namn – detta på bara tre matcher och nu ska han jobba stenhårt för att nå allsvensk nivå igen.
Och då finns Malmö FF fortsatt i hans huvud som han gjort allsvenska liksom Europa League-matcher för.

– Egentligen är jag inte förvånad. Jag vet vad jag kan och har en tränare som tror på mig. Det har gått bra hela försäsongen och vi har ett bra lag i Värnamo, säger han till 24.

– Jag har kommit till en tränare som tror på mig. Då känns det jävligt bra. Vi spelar en offensivt lagd fotboll som passar mig väldigt bra. Men jag har också blivit mer noggrann med maten och kosten.

Och så var det MFF som han inte ser som något ouppnåeligt.

– Självklart. Det är en klubb man alltid drömt om att få spela i. Jag tror inte man kan komma till en större klubb i Sverige faktiskt, säger Petrovic.