I avsnitt 39 av NordicBets podcast Ljugarbänken berättar Mattias Lindström om när Helsingborg firade cupguld – i Malmö.
– Det blev lite tjafs där med vissa supportrar till MFF och vissa spelare i HIF. Inget som urartade dock, men det var nära att det small ihop där i all dimma och fest. Men det löste sig, säger han i podcasten.

Helsingborgs IF vann cupen 2010. Ett par dagar senare var det dags för fotbollsgalan – som det året utspelade sig i Malmö. Efter galan passade HIF-spelarna på att fira ute på krogen.
– Där fick du mig. Vi hade firat ordentligt på fotbollsgalan då, vilket var jättetrevligt. Och så gick vi ut med laget efteråt, i Malmö… vi satt där med vår pokal vid det drinkbordet vi hade. Det var jättebra fest, välförtjänt också, säger Mattias Lindström och fortsätter:
– Och det är klart det stack i ögonen på Malmö-supportrar när vi i Helsingborg satt där och firade. Det blev lite tjafs där med vissa supportrar till MFF och vissa spelare i HIF. Inget som urartade dock, men det var nära att det small ihop där i all dimma och fest. Men det löste sig.
– Jag fick agera medlare som vanligt då, eftersom jag inte kan ”wrestling”. Vad jag minns var det inget slagsmål, utan mest gruff. Tuffa fotbollsspelare och tuffa supportrar emellan.

Men vilka som var inblandade i gruffet vill han inte gå in på.
– Även om jag kommer ihåg vilka det var kommer jag inte säga det här. Men det var inga konstigheter, det ordnade upp sig ganska bra, säger han och skrattar.

Glöm inte att kolla in oss på Facebook.

Lyssna på Ljugarbänken på iTunes