• Publicerat 2 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Hammarby

Allsvensk premiär för Hammarby i dag – och premiär för huvudsponsorn LW:s nya logga på Bajentröjan. 

Hammarby presenterade nyligen årets matchtröja – en återgång till de grönvitrandiga tröjan efter några år med mer enfärgsdominerad tröja.

Under de försäsongsmatcherna som spelades med nya tröjan så saknades dock huvudsponsorn LW:s tryck på bröstet. LW, med gamle Bajenspelaren Magnus Lefvert som vd, klev in i klubben inför 2015-säsongen. Men företagets logga fick kritik då många tyckte den förstörde helhetsintrycket på Bajentröjan.

Hammarby möter IFK Norrköping borta i allsvenska premiären i eftermiddag. Och lagom till premiären så presenteras en ny LW-logga på bröstet.

– När vi utformade vår nya logga så lät vi de anställda vara med att ta fram den, på precis samma sätt som jag vet att Hammarby lyssnade på sina fans när de tog fram årets matchtröja. Hammarbys tröja är till för de fans som med stolthet ska bära den och precis samma stolthet vill vi att våra anställda ska känna när de bär LW:s logga och när de står upp för våra värderingar, säger Magnus Lefvert i ett pressmeddelande.

Hammarby har också spelat in en film om tillkomsten av nya loggan.