Foto: Bildbyrån

Under onsdagen presenterade Syrianska en ny värvning på sin hemsida. Tidigare ungdomsproffset Navid Nasseri har skrivit på en ett-årskontrakt med option på ytterligare ett år.

Navid Nasseri, som har spelat fotboll i Manchester Uniteds ungdomsakademi fram till 16-årsåldern, växte upp i England men har iranskt ursprung och har representerat landets ungdomslandslag. Han har sedan flytten från United spelat för Bury, Birmingham, Crewe och Blackburn utan att ta en startplats.

Tidigare i våras provtränade 20-åringen med både AIK och Gif Sundsvall men det var Syrianska som valde att signa honom till slut. Nasseri är en offensiv spelare som kan spela både anfallare och på kanterna.
– Vi får in en spelare som kan göra sin gubbe, Navid är väldigt kvick i sina rörelser och har en härlig teknik. Nu är vår trupp spikad och Navid blir därför den sista pusselbiten, säger Josef Melkermichel, från Syrianskas sportkommitte, till klubbens hemsida.