Foto: Bildbyrån

Hammarbys unge anfallare Isac Lidberg är på väg att lämna klubben under transferfönstrets sista dagar. Enligt uppgifter till FotbollDirekt så säljer Bajen landslagstalangen till en icke namngiven superettanklubb.

Isac Lidberg fick debutera i allsvenskan för Hammarby sommaren 2015, då som klubbens yngsta spelare någonsin, 16 år gammal.

I fjol blev det fem allsvenska matcher varav en start, och Lidberg var under en tid utlånad till Enskede IK i division 1.

I år under nye Jakob Michelsen har det inte blivit särskilt mycket speltid under försäsongen, och enligt uppgifter till FotbollDirekt så är det nu mycket nära att Lidberg lämnar Bajen för superettan.

Hans kontrakt med Bajen går ut efter kommande säsong och klubben har velat förlänga med Lidberg för att sedan låna ut honom.

Men enligt uppgifter till FotbollDirekt så har spelaren själv motsatt sig en ny utlåning. Ett flertal superettanklubbar har visat intresse varav tre har mött en övergångsumma som Hammarby satt. Det har därefter varit upp till Lidberg att bestämma sig för klubb.

Anfallstalangen var med U19-landslaget som i går kvalificerade sig till sommarens EM-slutspel. Övergången väntas bli officiell i morgon eller fredag.

FD har varit i kontakt med Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg som väljer att inte kommentera uppgifterna. 

MISSA INTE! 

Allt om Hammarby – Gå till FotbollDirekts Hammarby-sida
Bajens ”Sheriff” – hårdast i allsvenskan: ”Det är en ära”
 FD:s avslöjande bekräftat – Bajen förlänger med talangen

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
TWITTER
FACEBOOK
INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll