Hjälpte sitt lag hålla nollan när Bröndby vann med 2-0 borta mot Horsens.

Gustaf Nilsson, Bröndby 1/0
Fick tillbringa hela matchen mot Horsens (seger 2-0) på avbytarbänken.

Robin Söder, Esbjerg 19/8
Ny förlust för Esbjerg. Denna gång mot FCK. Söder från start men utbytt under matchens sista fem minuter.

Martin Holm, Horsens 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Bröndby (förlust 0-2).

Robin Olsen, FC Köpenhamn 22/0, 15 hållna nollor
Redan uppe i 15 nollor denna säsong. Har alltså släppt in mål i bara sju matcher denna säsong. I helgen kom den 15:e nollan när FCK vann med 2-0 mot Esbjerg.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn 4/0
Tillbaka i matchtruppen men satt hela matchen mot Esbjerg på avbytarbänken.

Ludwig Augustinsson, FC Köpenhamn 22/1
Spelade hela matchen när FCK vann med 2-0 mot Esbjerg.

Erik Johansson, FC Köpenhamn 20/1
Hjälpte sitt lag hålla nollan när FCK besegrade Esbjerg med 2-0.

Johan Dahlin, Midtjylland 13/0, 5 hållna nollor
Satt hela matchen som reservmålvakt på avbytarbänken mot Ålborg (oavgjort 1-1).

Simon Kroon, Midtjylland 3/0
Speltiden fortsätter bli mer och mer för Kroon. Som inhoppare mot Ålborg (oavgjort) skrapade han ihop en kvart.

Patrik Carlgren, Nordsjälland 0/0, 0 hållna nollor
Alltjämt reservmålvakt på avbytarbänken hos Nordsjälland. Fick i helgen se tidigare Dif-anfallaren Godsway Donyoh göra två av lagets fem mål i 5-1-segern mot Silkeborg.

Zackarias Faour, Nordsjälland 0/0 (Utlånad från Midtjylland 0/0)
Ingen Faour synlig i matchtruppen mot Silkeborg (seger 5-1).

Rasmus Jönsson, Odense 22/5
Spelade från start och hela matchen mot SönderjyskE (förlust 0-1).

Joel Allansson, Randers 17/0
Petad ur startelvan och fick sitta hela matchen på avbytarbänken mot Århus (oavgjort 1-1).

Viktor Lundberg, Randers 18/3
Spelade från start men utbytt i den 77:e minuten i 1-1-matchen mot Århus.

Sam Lundholm, Randers 1/0 (utlånad från NEC Nijmegen 4/0)
Fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken mot Århus.

Marko Mitrovic, SönderjyskE 3/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Odense (seger 1-0)

Erik Moberg, Viborg 4/0
Spelade från start och hela matchen när Viborg förlorade med 0-1 mot Lyngby.

Markus Holgersson, Ålborg 19/2
Ålborg spelade 1-1 mot Midtjylland. Holgersson spelade sin vana trogen från start och hela matchen.

Niklas Backman, Århus 20/1
Ingen Backman synlig i Århus matchtrupp mot Randers (oavgjort 1-1).

William Kvist, AB Köpenhamn 7/0
Något spel blev det inte för Kvist när AB förlorade med 0-1 mot Skive.

Alexander Fioretos, Helsingör 5/0
Helsingör vann med 3-0 mot Nyköbing. Fioretos på bänken från start men fick hoppa in i den 64:e minuten.

Linus Olsson, Nyköbing 2/1
Spelade från start men byttes ut efter en timme spel i 0-3-förlusten mot Helsingör.

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 6/0 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
På avbytarbänken från start mot Waasland-Beweren (seger 3-0) men fick hoppa in redan 13 minuter in på den andra halvleken.

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken mot Waasland-Beveren (seger 3-2).

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Alltjämt utanför matchtruppen hos Gent. Så även mot Mechelen (seger 3-0).

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Mechelen (seger 3-0).

Erdin Demir, Waasland-Beweren 25/1
Tung 0-3-förlust borta mot Anderlecht. Demir spelade sin vana trogen hela matchen.

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 8/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Bänkad från start mot Genk (förlust 0-4). Fick dock hoppa in redan efter en dryg halvtimmes spel.

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0
Inte synlig i matchtruppen mot Genk (förlust 0-4).

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 23/0
Blev kvar på avbytarbänken matchtiden ut också mot Feyenoord (förlust 2-5).

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 11/2
Utanför matchtruppen mot Feyenoord (förlust 2-5).

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
En knäskada håller Lundqvist utanför matchtruppen för tillfället.

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot AZ Alkmaar (förlust 2-5)

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
Satt hela matchen mot AZ Alkmaar (förlust 2-5) på avbytarbänken som reservmålvakt.

Simon Tibbling, Groningen 20/1
Spelade från start och hela matchen mot Roda (förlust 1-3).

Sam Larsson, Heerenveen 22/7
Larsson fanns med från start men byttes ut under matchens sista 25 minuter mot Excelsior (förlust 1-4)

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Utlånad till AIK i allsvenskan.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Inte med i matchtruppen mot Excelsior (förlust 1-4)

Samuel Armenteros, Heracles 19/13
Heracles vann med 2-1 mot Utrecht. Armenteros spelade hela matchen men höll sig utanför målprotokollet denna gång.

Kristofer Peterson, Heracles 7/2
Fanns med från start mot Utrecht (seger 2-1). Byttes ut efter en dryg timmes spel.

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 17/0
Utanför matchtruppen mot Ado den Haag (förlust 0-1) på grund av njurproblem.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 6/0
För tredje matchen i följd fick Larsson sitta på avbytarbänken utan att få hoppa in.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 2/1
En ljumskskada stoppar Israelsson från spel just nu.

Emir Smajic, Achilles’29 10/3
I fredags mot Utrechts andralag (seger 1-0) spelade han från start men utbytt i den 59:e minuten. I måndags blev det 90 minuter och Smajic gjorde då sitt tredje mål efter ankomsten till den holländska klubben när han på fyra minuters tilläggstid gjorde reduceringsmålet till 2-3 (4.35 in i klippet nedan). Dessförinnan även en rungande ribbträff av Smajic (3,15 in i klippet).

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 25/16
Matchen mot Southampton blev uppskjuten, då Manchester U spelade mot Chelsea i FA-cupen på måndagen. ”Ibra” var avstängd i den 0-1-förlusten.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Swansea förlorade med 1-2 mot Hull.

Martin Olsson, Swansea 7/2
Swansea förlorade med 1-2 mot Hull. Olsson från start och spelade hela matchen. Fick titta på domarens gula kort på fyra minuters tilläggstid av den första halvleken.

Sebastian Larsson, Sunderland 14/0
Matchen mot Middlesbrough blev uppskjuten, då Middlesbrough spelade i FA-cupen.

Joel Asoro, Sunderland 1/0

Jonas Olsson,West Bromwich 7/0
Fortsätter nöta bänk utan att få hoppa in hos West Bromwich. Så också i helgen när WBA förlorade med 0-3 mot Everton.

Gustav Engvall, Bristol City 2/0
Utlånad till Djurgården.

Marcus Olsson, Derby 21/0
Derby spelade 1-1 mot Preston i tisdags. Olsson spelade från start och hela matchen. Det gjorde han också i helgen mot Brighton (förlust 0-3).

Marcus Antonsson, Leeds 16/1
Tillbaka i matchtruppen mot Fulham (oavgjort 1-1) i tisdags men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken. Utanför matchtruppen i helgen mot Queens PR (oavgjort 0-0)

Pontus Jansson, Leeds 27/3 (Utlånad från Torino 0/0)
Spelade i tisdags från start och hela matchen mot Fulham (oavgjort 1-1). Hjälpte sitt lag att hålla nollan när Leeds i helgen spelade 0-0 mot Queens PR.

Tim Erlandsson, Nottingham 0/0, 0 hållna nollor
Utlånad till AFC Eskilstuna i Allsvenskan.

Anel Amedhodzic, Nottingham 0/0
Utanför matchtruppen mot Brentford (förlust 0-3) i tisdags. Tillbaka i matchtruppen men satt i helgen hela matchen mot Burton på avbytarbänken (förlust 0-1).

Joel Ekstrand, Rotherham 1/0
Inte synlig i matchtruppen mot Brighton (förlust 0-2) i tisdags. Det var han heller inte i helgen mot Wolverhampton (förlust 0-1).

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 23/0
Spelade från start och hela matchen i helgens ”Old Firm” mot Glasgow Rangers (oavgjort 1-1). Drog på sig ett gult kort i den 81:a minuten.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Hearts vann med 4-0 mot Hamilton.

POLEN

Erik Törnros, Tychy 71 2/0
Precis som senast fick Törnros hoppa in i den 72:a minuten. Denna gång i 5-2-segern hemma mot jumbon Kluczbork. Drog på sig ett gult kort i den 80:e minuten.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 17/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Darmstadt vann med 2-1 mot Mainz. Milosevic inte synlig i matchtruppen.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Borussia Dortmund förlorade med 1-2 mot Hertha Berlin. Isak utanför matchtruppen. Det var han dock inte på tisdagskvällen när han fick debutera som inhoppare fem minuter före slutet av ordinarie tid i cupmatchen mot Sportfreunde Lotte.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 18/4
Spelade från start men blev utbytt i den 78:e minuten i 0-3-förlusten mot Bayern München.

Albin Ekdal, Hamburger SV 16/1
Hamburger SV vann med 2-1 mot Borussia Mönchengladbach. Ekdal spelade från start och hela matchen.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Utanför matchtruppen också mot Hertha Berlin.

Emil Forsberg, RB Leipzig 20/7
Leipzig kammade noll mot Wolfsburg (förlust 0-1). Forsberg från start som brukligt men utbytt under slutkvarten.

Robin Quaison, Mainz 2/1
I sin andra match för sin nya klubb presenterade han sig med sitt första mål för klubben. Det betydde 1-2 mot Darmstadt, vilket också blev slutresultatet. Quaison spelade från start och hela matchen.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 22/2
Målet senast följde Wendt upp med att spela fram till lagets enda mål i 1-2-förlusten mot Hamburger SV (förlust 1-2).

Raphael York, Bochum 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot VfB Stuttgart (oavgjort 1-1).

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 10/0
Bänkad från start också mot Fortuna Düsseldorf (seger 2-1) men fick hoppa in redan i den tionde minuten, då portugisen Marcel Correia fick utgå med skadekänning.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 21/7
”Totte” fortsätter leverera för EB. Mot Düsseldorf (seger 2-1) utjämnade han till 1-1 i den 60:e minuten. Blev utbytt på två minuters tilläggstid.

Mikael Ishak, Nürnberg 4/0
Spelade från start mot Arminia Bielefeld (seger 1-0). Byttes ut i den 83:e minuten.

Simon Hedlund, Union Berlin 18/3
Hedlund spelade från start men byttes ut i den 73:e minuten mot St Pauli (seger 2-1).

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 21/1
Spelade hela matchen när Bastia förlorade med 0-5 mot Guingamp.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 27/0, 5 hållna nollor
Säsongens femte nolla när Guingamp vann med 5-0 mot Bastia.

Alexander Kacaniklic, Nantes 11/0
Tillbaka i matchtruppen men fick inleda matchen mot Montpellier (seger 3-2) på avbytarbänken. Hoppade in i den 70:e minuten och i den nästa sista minuten spelade han vackert fram till lagets 3-2-mål (2,40 in i klippet nedan):

Ola Toivonen, Toulouse 26/6
Fortsatt bänknötande för Toivonen. Fick dock mot Lyon (förlust 0-4) hoppa in tidigt i den andra halvleken.

Jimmy Durmaz, Toulouse 20/2
Bänkad från start också mot Lyon (förlust 0-4) men fick hoppa in i den 72:a minuten.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 15/3
Celta förlorade med 0-1 mot Villarreal. Gudietti inte synlig i matchtruppen.

André Österholm, Coruxo 7/2
Åker jojo ut och in ur startelvan. Från att ha spelat från start senast var han bänkad från start mot Caudal (förlust 1-2) men fick hoppa in efter en timmes spel.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 24/0
Benfica vann med 4-0 borta mot Belenenses. Nilsson-Lindelöf spelade sin vana trogen hela matchen.

Robert Åhman Persson, Belenenses 5/0
Fick göra sina andra match från start när Belenenses förlorade med 0-4 borta mot Benfica. För första gången på många år fanns det två svenskar på planen från start samtidigt i den högsta portugisiska ligan.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 8/1
Fanns med i startelvan och hjälpte laget hålla nollan i 1-0-segern mot Sassuolo. Fick titta på domarens gula kort i den 34:e minuten.

Emil Krafth, Bologna 16/0
Förpassad till avbytarbänken, där han blev kvar till den 72:a minuten i matchen mot Sassuolo (seger 1-0) innan han fick hoppa in.

Marcus Rohdén, Crotone 24/0
Fick vara med om en klar 0-3-förlust mot Napoli. Spelade sin vana trogen från start och hela matchen.

Oscar Hiljemark, Genoa 7/2 (utlånad från Palermo 15/0)
Genoa fick ge sig med 0-1 mot Sampdoria. Hiljemark spelade från start och hela matchen.

Stefan Silva, Palermo 1/0
Ingen Silva synlig i matchtruppen mot Roma (förlust 0-3).

Samuel Gustafson, Torino 3/0
Från startelvan senast till avbytarbänken i helgen utan att få hoppa in. Snabba kast för Gustafson när Torino mötte Lazio och förlorade med 1-3.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Fanns inte med i matchtruppen mot Pescara (seger 3-1).

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 15/0
Såg ut att bli kvar på avbytarbänken matchtiden ut mot Sion (seger 1-0) men fick hoppa in på två minuters tilläggstid.

Emil Bergström, Grasshoppers 6/1 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)
Första målet i den schweiziska superligan för Bergström när han reducerade till 1-2 i den 82:a minuten i mötet med Vaduz (förlust 1-2).

Alexander Gerndt, Young Boys 6/0
Tillbaka efter sin långa skadefrånvaro när han fick hoppa in under matchens sista tio minuter mot Lausanne (oavgjort 0-0).

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 14/4
Utanför matchtruppen mot Austria Wien (förlust 0-3).

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 5/0
Helt utanför matchtruppen mot Beroe (förlust 0-1).

CYPERN

Christer Youssef, Aris 17/1
Aris vann premiären i nedflyttningsgruppen med 3-0 mot Nea Salamis. Youssef från start. Byttes ut i den sista matchminuten.

Rasmus Sjöstedt, Aris 9/0
Har spelat 90 minuter i samtliga matcher sedan han kom till klubben och mot Nea Salamis (seger 3-0) var det inget undantag.

GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 10/1
Spelade från start men blev utbytt efter en dryg timmes spel mot PAOK (seger 3-0).

Jakob Johansson, AEK Aten 22/0
AEK vann med 3-0 mot PAOK. Johansson spelade från start och hela matchen.

Marcus Berg, Panathinaikos 22/15

Fortsätter göra mål för Panathinaikos. Gjorde säsongens femtonde mål när han på straffspark gjorde 1-1 i den 37:e minuten mot Iraklis (oavgjort 1-1). Fick titta på domarens gula kort i den 42:a minuten.

Niklas Hult, Panathinaikos 19/0
Hult fanns med från start och spelade hela matchen mot Iraklis (oavgjort 1-1).

Guillermo Molins, Panathiniakos 1/0
Fick debutera i den högsta ligan genom ett inhopp på en kvart i 1-1-matchen mot Iraklis.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Inte synlig i matchtruppen i 1-3-förlusten mot Trabzonspor.

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 2/0
Återigen utanför matchtruppen mot Akhisar.

Johannes Hopf, Genclerbirligi 23/0, 10 hållna nollor
Fick vara med om en märklig match mot storklubben Galatasaray på bortaplan (förlust 2-3). I den femte minuten fick han släppa in en straffspark till 1-1 och precis före halvtidsvilan höll sig självaste Lukas Podolski framme och krutade in 2-1 i krysset bakom den tidigare Bajen-keepern. Hopf gjorde dock flera briljanta räddningar i matchen. Genclerbirligi utjämnade i den andra halvleken på straffspark, lagets andra sedan den första missats några minuter innan. I den allra sista matchminuten fick Galatasaray frispark precis utanför straffområdet och straffmålskytten Selcuk Inan skruvade in bollen lågt i ena hörnet bakom Hopf. Highlights från matchen, med tunga Hopf-räddningar:

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 19/1
Första målet för säsongen för Khalili när han redan i den första matchminuten mot Galatasaray (förlust 2-3) höll sig framme och skruvade in ett skott vid den närmsta stolpen, vilket såg ut att överrumpla Galatasarays uruguayanske målvakt Muslera. (Se klippet ovan).

Jonathan Ring, Genclerbirligi 3/0
Inte synlig i matchtruppen mot Galatasaray (seger 3-0).

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 11/0
Helt utanför matchtruppen mot Konyaspor (seger 3-0) och nu ryktas det om en flytt hem till Elfsborg.

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Utanför matchtruppen mot Giresunspor (oavgjort 0-0).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 20/7
Tillbaka i startelvan och spelade hela matchen när Eskisehirspor spelade 0-0 mot Giresunspor.

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 20/2
Giresunspor spelade 0-0 mot Eskisehirspor. Dimitriadis spelade hela matchen.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows 23/9
Tarixen förlorade med 0-1 mot St Andrews. Nilsson från start och spelade hela matchen.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 16/0
Avstängd när CSKA vann med 4-0 mot Tom Tomsk.

Andreas Granqvist, Krasnodar 18/0
Krasnodar vann med 2-1 borta mot Lokomotiv Moskva. Granqvist från start och spelade hela matchen.

Viktor Claesson, Krasnodar 2/0
Spelade också från start mot Lokomotiv Moskva och spelade fram till lagets segermål till 2-1 i den 64:e minuten. Målet för övrigt gjort av tidigare Gais-spelaren Wanderson. Highilights från matchen nedan.(Claessons framspelning och Wandersons mål hittar du 1,20 in i klippet). Claesson byttes ut i den 73:e minuten.

Admir Catovic, FK Khimki 2/0
Spelade från start men byttes ut i den 57:e minuten när ligan återstartade i onsdags. Khimki mötte Kuban Krasnodar och förlorade med 1-2. I helgen blev det 0-0 mot Fakel. Catovic bänkad från start men byttes in redan tio minuter in på den andra halvleken. Fick titta på domarens gula kort i den 69:e minuten.

Samuel Holmén, Dynamo Moskva 21/0
I onsdags spelade Holmén från start och hela matchen när Dynamo Moskva startade om säsongen med att spela 1-1 mot Spartak Nalchik. Luch Vladivostok besegrades med 2-0 i helgen och även då spelade Holmén från start och hela matchen.

FÖRENADE ARABEMIRATEN
Osman Sow, Emirates Club 6/0
Bänkad från start men fick hoppa in i den 78:e minuten mot Al Wasl (oavgjort 1-1).

SYDKOREA
Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0

Helt utanför matchtruppen mot Gwangju (seger 2-0).

NYA ZEELAND

Armin Pasagic, Eastern Suburbs 16/5
Inget ligaspel i helgen för Eastern Suburbs.

Ermal Hajdari, Tasman United 15/4
Tasman United förlorade med 1-5 mot Team Wellington. I skrivande stund har vi inte fått något matchfakta från matchen. Vi hoppas kunna redovisa Hajdaris eventuella medverkan i matchen i nästa veckas proffskoll.

JAPAN

Robin Simovic, Nagyoa Grampus 8 2/0
Helt utanför matchtruppen när Nagoya förlorade med 0-2 mot JEF United.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids 2/0
Colorado Rapids förlorade med 0-1 mot New York RB. Sjöberg från start och spelade hela matchen.

John Alvbåge, Minnesota, 2/0, 0 hållna nollor
Blytung start för Alvbåge. Efter dom fem insläppta målen i premiären släppte han in fem nya (!) när Minnesota förlorade med 1-6 mot Atalanta United på en snötäckt plan på TCF Bank Stadium inför 35000 åskådare. Alvbåge byttes ut med fem minuter kvar på grund av en knäskada och släppte således inte in matchens sista mål. Knäskadan uppges dock inte vara allvarlig, utan Alvbåge väntas kunna spela redan i lagets nästa match. Ett sammandrag från matchen hittar du nedan.

Mohammed Khalid Saeid, Minnesota, 2/0
Spelade från start och hela matchen när Minnesota förlorade med 1-6 mot Atalanta.

Gustav Svensson, Seattle 2/0
Spelade från start också mot Montreal (oavgjort 2-2) men byttes ut efter en knapp timmes spel.