Foto: Bildbyrån

Det är oklart om BK Häcken kommer att få behålla Demba Savage under den kommande säsongen. Spelaren har haft personliga problem och har missat nästan hela försäsongen.

De senaste veckorna har inte varit roliga för Häckens yttermittfältare Demba Savage. Först insjuknade han i malaria hemma i Gambia under vinterledigheten. Sedan tvingades han åka till Finland på grund av personliga skäl och missade därmed Häckens träningsläger i Dubai. Det är först den här veckan som Savage har kunnat träna med laget igen.

– Allt är okej just nu. Och jag är riktigt glad över att vara tillbaka, säger han till Fotbollskanalen. Han vill prata om de där personliga skälen som gjorde att han missade träningslägret men de kan göra att han behöver lämna laget. Det medger även Häckens sportchef Sonny Karlsson.
– Det är livet som har kommit lite emellan. Och just nu vet jag faktiskt inte hur det blir. Han hade väl gärna velat lämna om han själv satt på beslutet, men samtidigt ska det komma någon som vill köpa. Vi har ju lagt pengar på honom. Vi får se, säger Karlsson till Fotbollskanalen.