Foto: Bildbyrån

Under söndagskvällen gjorde Martin Olsson sitt första mål för Swansea City, som han köptes av i januari. Målet var lagets andra i Swanseas 2-0 seger över regerande mästarna Leicester City. 

Martin Olsson har redan börjat betala tillbaka på den 55 miljoner kronor övergångsumman som Swansea betalade för att köpa loss svensken från Norwich City i januari. I söndagens match mot de regerande engelska mästarna Leicester sprang sig Olsson fri på vänsterkanten och bombade in 2-0 i den 47-minuten. Det var Olsson fjärde match för sitt nya lag.

Båda lagen är i högsta grad med i nedflyttningsstriden och inför matchen låg lagen på samma poäng i tabellen. Med 21 poäng efter 24 matcher, endast en poäng före Hull City som ligger på negativt kvalplats. Men i och med Swanseas seger skapar sig laget en lucka ner, medan Leicester är rejält pressade.