• Publicerat 12 februari, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: youtube

Hammarby förlorade i går på Tele2 Arena mot IFK Norrköping. I dag ny match, mot Assyriska i Södertälje. Det slutade 2-2 efter en dramatisk avslutning av matchen. 

Hammarby ställde upp med en annan och något mer reservbetonad startelva mot för i går mot Norrköping, men där fanns också namn som lär vara ordinarie när allsvenskan drar i gång – Joseph Aidoo, exempelvis. Det var också comeback för Johan Persson som varit skadad.

Matchen slutade 2-2, efter 0-0 i paus. Assyriska tog ledningen i 66:e minuten, en ledning som man höll ända fram till 88:e, då Romulo kvitterade för Bajen. Därefter tog de grönvita snabbt ledningen, Pa Dibba i 89:e.

Men det blev ingen seger för Hammarby – Assyriska kvitterade i 92:a minuten efter en hörna. Det sista som hände i matchen. Oavgjort alltså för Bajen mot laget som åkte ur superettan förra säsongen.