Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping tog en säker seger mot Hammarby med 2-0 under lördagen. Men lagets lagkapten Kennedy Bakircioglu tycker inte att man ska dra för stora växlar av förlusten.
– Jag är inte orolig. Det gäller att vara bäst när det gäller, jag är säker på att vi kommer vara det, säger Kennedy till SportExpressen.

Hammarby var inte särskilt nära att vinna mot IFK Norrköping i lördagens träningsmatch. ”Peking” vann med 2-0 efter mål av Kalle Holmberg och Linus Wahlqvist. Hammarby hade svårt att skapa farliga chanser och har mycket att förbättra tills allsvenskan drar igång i april.
– Vi måste kunna spela 4-4-2 och 4-2-3-1 om Michelsen vill att vi ska göra det. Vi är inte där än. Vi har andra saker som vi behöver förbättra. Men det kommer komma med tiden. Vi måste ha tålamod, det är viktigt. Då kan vi också sakta men säkert jobba vidare på bygget. Jag är inte orolig. Vi gör många bra saker i dag, men även mindre bra. Det handlar om att tro på det vi gör.

Nya tränaren, dansken Jakob Michelsen, har inte haft jobbet mer än ett par månader och enligt lagets lagkapten måste spelarna sluta upp bakom honom.
– Vi är i februari, det är i april alla ska vara som bäst. Jag kommer söka formen till premiären. Det gäller att vara bäst när det gäller, jag är säker på att vi kommer vara det. Vi måste låta tränaren testa nytt och för oss spelare gäller det att köra på, säger Kennedy till Sportexpressen.