Hulusi Dolar, Helsingör 0/0

Alexander Fioretos, Helsingör 3/0

BELGIEN

Isaac Kiese Thelin, Anderlecht 3/0 (Utlånad från Bordeaux 6/2)
Bänkad också från start i hans andra match för Anderlecht men fick då hoppa in i den 65:e minuten i 4-2-segern mot Westerlo på bortaplan. I helgens 0-0-match mot Standard Liege blev det bänken från start på nytt och ett inhopp i den 82:a minuten.

Jacob Rinne, KAA Gent 12/0, 3 hållna nollor
Helt utanför matchtruppen mot Lokeren (oavgjort 0-0) i onsdags och detsamma mot Club Brugge (seger 2-0) i helgen.

Emir Kujovic, KAA Gent 1/0
Alltjämt utanför matchtruppen hos Gent.

Tesfaldet Tekie, KAA Gent 0/0
Inte synlig i matchtrupperna mot Lokeren och mot Club Brugge.

Erdin Demir, Waasland-Beweren 18/1
W-B mötte Club Brugge i onsdags och förlorade med 1-2. Demir spelade sin vana trogen från start och hela matchen. I helgen hjälpte han sitt lag hålla nollan mot Westerlo (oavgjort 0-0).

Carlos Strandberg, KVC Westerlo 3/1 (Utlånad från Club Brugge 0/0)
Behövde bara tio minuter på sig att presentera sig i onsdags för hemmapubliken i matchen mot Anderlecht (förlust 2-4). Spelade hela matchen. Men trots målet var han bänkad från start mot Waasland-Beweren i helgen. Fick hoppa in i halvtid men höll sig utanför målprotokollet.

Marko Nikolic, KVC Westerlo 1/0
Fick debutera med ett fem minuter långt inhopp i matchen mot Waasland-Beweren (oavgjort 0-0) i helgen.

HOLLAND

Mattias Johansson, AZ Alkmaar 19/0
AZ förlorade med 1-2 mot Vitesse. Johansson spelade som brukligt hela matchen i lagets försvar.

Muamer Tankovic, AZ Alkmaar 9/1
Från startelvan till avbytarbänken utan att få hoppa in. Det blev Tankovic verklighet när AZ förlorade med 1-2 mot Vitesse.

Ramon-Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven 2/0
Utanför matchtruppen mot Heracles (seger 2-1).

Simon Gustafson, Feyenoord 2/0
Fick tillbringa hela matchen mot NEC Nijmegen (seger 4-0) på avbytarbänken.

Pär Hansson, Feyenoord 1/0, 0 hållna nollor
Satt hela matchen mot NEC Nijmegen (seger 4-0) på avbytarbänken som reservmålvakt.

Simon Tibbling, Groningen 14/1
Fick vara med om en helt mållös tillställning när Groningen spelade 0-0 borta mot Heerenveen. Drog på sig ett gult kort i den 54:e minuten.

Sam Larsson, Heerenveen 17/7
Spelade hela matchen mot Groningen men höll sig den här gången utanför målprotokollet, då matchen slutade 0-0.

Simon Thern, Heerenveen 4/0
Fortsatt bänkad hos Heerenveen och inte heller mot Groningen (oavgjort 0-0) blev det något inhopp.

Ivan Rako, Heerenveen 0/0
Blev på fredagen klar för den holländska klubben och är i första hand tänkt för spel med U21-laget.

Samuel Armenteros, Heracles 14/9
Närmar sig tvåsiffrigt antal mål och är med på topp-tio listan över bästa målgörare i Eredivisie. I helgen gjorde han nämligen ett nytt mål när laget förlorade med 1-2 mot PSV.

Kristofer Peterson, Heracles 1/0
Blev torsdagen klar för sin nya klubb och fick inleda med en halvtimmes långt inhopp mot PSV (förlust 1-2).

Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen 15/0
Spelade från start och hela matchen när NEC förlorade med klara 0-4 borta mot Feyenoord.

Jordan Larsson, NEC Nijmegen 3/0
Precis som senast fick Larsson 75 minuter på planen när NEC förlorade med 0-4 mot Feyenoord.

Erik Israelsson, PEC Zwolle 0/0
Satt hela matchen på avbytarbänken mot Twente (förlust 1-2).

Emir Smajic, Achilles’29 2/0

Spelade från start och denna gång blev det speltid under hela matchen när Achilles förlorade med 1-2 mot Helmond Sport.

ENGLAND

Zlatan Ibrahimovic, Manchester U 21/14
Uppehåll i Premier League i helgen. Manchester U var dock aktivt i FA-cupen, där laget besegrade Wigan med 4-0. Zlatan satt hela matchen på avbytarbänken.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea 0/0, 0 hållna nollor
Swansea spelledigt i helgen, då laget är utslaget ur FA-cupen. På tisdagskvällen vann laget med 2-1 mot Southampton. Nordfeldt agerade sin vana trogen reservmålvakt på avbytarbänken.

Martin Olsson, Swansea 2/0
Swansea spelledigt i helgen, då laget är utslaget ur FA-cupen. I tisdagens 2-1-seger mot Southampton spelade han från start men blev utbytt under slutkvarten.

Sebastian Larsson, Sunderland 10/0
Sunderland spelledigt i helgen, då laget är utslaget ur FA-cupen. Nästjumbon Sunderland grejade 0-0 mot tvåan Tottenham på tisdagskvällen. Larsson från start och spelade hela matchen.

Joel Asoro, Sunderland 1/0
Sunderland spelledigt i helgen, då laget är utslaget ur FA-cupen. Asoro inte synlig i matchtruppen mot Tottenham på tisdagskvällen.

Jonas Olsson,West Bromwich 7/0
West Bromwich åkte tidigare ur FA-cupen via 1-2 mot Derby vilket gjorde att laget var spelledigt i helgen. Satt på tisdagskvällen hela matchen mot Middlesbrough (oavgjort 1-1) på avbytarbänken.

Gustav Engvall, Bristol City 2/0
Bristol City mötte Burnley i FA-cupen och förlorade med 0-2. Engvall bänkad från start men fick göra ett inhopp under matchens sista halvtimme. Helt utanför matchtruppen mot Sheffield Wednesday (oavgjort 2-2) på tisdagskvällen. Fick också under tisdagen än hårdare konkurrens om en av anfallsplatserna, då klubben värvade rivalklubben Bristol Rovers skyttekung Matty Taylor.

Joel Ekstrand, Bristol City 2/0
Utanför matchtruppen mot Sheffield W (oavgjort 2-2).

Marcus Olsson, Derby 15/0
Derby grejade 2-2 mot Leicester i FA-cupen. Olsson spelade hela matchen. Det gjorde han också på tisdagskvällen när Derby besegrade Ipswich med klara 3-0 på bortaplan.

Marcus Antonsson, Leeds 16/1
Antonsson fick finna sig att vara bänkad från start mot Nottingham i onsdags (seger 2-0) och blev kvar på avbytarbänken matchtiden ut. Leeds mötte Sutton som spelar i divisionen under det brittiska proffsligasystemet i helgens FA-cupmöte och förlorade med 0-1. Antonsson fick chansen från start och spelade hela matchen. Var något av ryktenas man under tisdagen men blev kvar hos Leeds.

Pontus Jansson, Leeds 20/2 (Utlånad från Torino 0/0)
Spelade från start och hjälpte laget hålla nollan mot Nottingham (seger 2-0). Inte synlig i matchtruppen i helgens FA-cupmatch mot Sutton (förlust 0-1).

Tim Erlandsson, Nottingham 0/0, 0 hållna nollor
Utlånad till AFC Eskilstuna i Allsvenskan.

Anel Amedhodzic, Nottingham 0/0
Inte synlig i matchtruppen mot Leeds i onsdags (förlust 0-2) och inte heller synlig i matchtruppen mot Rotherham (seger 2-0) på tisdagskvällen.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic 18/0
Celtic startade vårsäsongen med att vinna med klara 4-0 mot Hearts. Lustig var bänkad från start men fick hoppa in i den 78:e minuten.

Viktor Noring, Hearts 0/0, 0 hållna nollor
Reservmålvakt på avbytarbänken när Hearts förlorade med 0-4 Celtic.

POLEN
Valmir Berisha, Piast Gliwice 0/0

Uppehåll i polska Ekstraklasa till 13 februari 2017.

TYSKLAND

Alexander Milosevic, Darmstadt 14/0 (Utlånad från Besiktas 0/0)
Fick vara med om en mycket tung förlust när Darmstadt förlorade med 1-6 mot FC Köln. Spelade från start men byttes ut i den 68:e minuten. Blev varnad i den 30:e minuten.

Alexander Isak, Borussia Dortmund 0/0
Utanför matchtruppen mot Mainz 05. Lär få skynda långsamt i sin nya klubb och acklimatisera sig till den nya tillvaron.

Branimir Hrgota, Eintracht Frankfurt 14/3
Fanns med i startelvan mot Schalke 04 men något mer spel än i en dryg timme blev det inte, då han byttes ut i den 63:e minuten.

Albin Ekdal, Hamburger SV 11/0
Avstängd mot Ingolstadt (förlust 1-3) efter det röda kortet senast.

Nabil Bahoui, Hamburger SV 1/0
Helt utanför matchtruppen också mot Ingolstadt (förlust 1-3).

Jiloan Hamad, Hoffenheim 0/0
Utanför matchtruppen mot Leipzig (förlust 1-2). Hoppas finna en ny klubb under det just nu öppna transferfönstret.

Emil Forsberg, RB Leipzig 15/5
Alltjämt avstängd hos Leipzig.

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach 16/1
M’Gladbach tog en fin skalp när laget vann med 3-2 på bortaplan mot Bayer Leverkusen. Wendt, som spelade hela matchen, hade sin del i segern genom att vara den som spelade fram till lagets 2-2 mål i den 58:e minuten.

Raphael York, Bochum 0/0

Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig 8/0
Efter blygsamt med speltid under höstsäsongen fick Baffo förtroendet från start och fick spela matchen när EB spelade 1-1 mot Wurzberger Kickers.

Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweig 15/5
”Totte” blev poängräddare när han på en minuts tilläggstid kvitterade till 1-1 i bortamatchen mot Wurzberger.

Mikael Ishak, Nürnberg 0/0
Skrev på under måndagen för Nürnberg och var således inte spelklar för den tyska klubben i helgens 1-2-förlust mot Dynamo Dresden.

Simon Hedlund, Union Berlin 12/1
Union Berlin vann med 2-1 mot Bochum. Hedlund från start men utbytt under matchens sista tio minuter.

FRANKRIKE

Pierre Bengtsson, Bastia 17/1
För andra matchen i följd spelade Bastia 1-1. Denna gång mot Caen. Bengtsson spelade hela matchen.

Karl-Johan Johnsson, EA Guingamp 21/0, 4 hållna nollor
Släppte in tre mål mot Nice när Guingamp förlorade med 1-3 på bortaplan.

Alexander Kacaniklic, Nantes 9/0
Tillbaka i matchtruppen men fick nöja sig med en plats på avbytarbänken och blev kvar på densamma matchtiden ut när Nantes spelade 1-1 mot Rennes.

Ola Toivonen, Toulouse 21/5
För tredje matchen i följd bänkad från start och den här gången blev det ett inhopp på 25 minuter när Toulouse förlorade med 0-3 mot St Etienne.

Jimmy Durmaz, Toulouse 16/2
En timme senast blev ytterligare tio minuter när Durmaz åter spelade från start i Toulouse 0-3-förlust mot St Etienne.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo 13/2
Andra målet för säsongen för Guidetti och han gjorde det på straffspark i den 66:e minuten i bortamatchen mot Leagnes (seger 2-0). Guidetti var bänkad från start men fick hoppa in i den 43:e minuten.

André Österholm, Coruxo 1/1
Presenterade sig rejält inför sin nya hemmapublik när han som inhoppare i den 71:a minuten behövde nio minuter på sig att utjämna till 1-1 i mötet med Ponferradina.

PORTUGAL

Victor Nilsson-Lindelöf, Benfica 18/0
Spelade sin vana trogen hela matchen för Benfica. Denna gång när det blev förlust med 0-1 mot Vitoria Setubal.

Robert Åhman Persson, Belenenses 0/0
Skrev på för den portugisiska klubben under tisdagen.

ITALIEN

Filip Helander, Bologna 5/1
Skadekänning stoppar Helander från spel just nu.

Emil Krafth, Bologna 12/0
Spelade från start mot Cagliari (oavgjort 1-1) men fick inte slutföra matchen på planen, då han fick titta på domarens röda kort på en minuts tilläggstid.

Marcus Rohdén, Crotone 21/0
Crotone vann med klara 4-1 mot Empoli. Rohdén spelade hela matchen.

Oscar Hiljemark, Genoa 1/1 (utlånad från Palermo 15/0)
Målgörare direkt för sin nya klubb när han i den 59:e minuten utjämnade till 2-2 mot Fiorentina (oavgjort 3-3). Byttes ut i den 79:e minuten.

Robin Quaison, Palermo 16/4
Spelade från start men byttes ut i den 88:e minuten mot Napoli (oavgjort 1-1). Skrev under tisdagen på för Mainz.

Stefan Silva, Palermo 0/0
Fanns med i matchtruppen mot Napoli men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Samuel Gustafson, Torino 0/0
Satt hela matchen mot Atalanta (oavgjort 1-1) på avbytarbänken.

Mathias Ranégie, Udinese 0/0
Blev på tisdagen klar Udinese.

SCHWEIZ

Alexander Fransson, Basel 10/0
Uppehåll i den schweiziska superligan till 4 februari 2017.

Emil Bergström, Grasshoppers 0/0 (Utlånad från Rubin Kazan 4/0)

Alexander Gerndt, Young Boys 5/0

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger 14/4
Uppehåll i österrikiska Bundesliga till 11 februari 2017.

BULGARIEN

Simon Sandberg, Levski Sofia 4/0
Uppehåll i bulgariska A PFG till 18 februari 2017.

CYPERN
Christer Youssef, Aris 11/0

Bänkad från start mot AEL (förlust 0-3). Inbytt i halvtid.

Rasmus Sjöstedt, Aris 3/0
Fortsätter få mycket förtroende hos sin nya klubb. Tredje 90 minutersmatchen i följd när Aris förlorade med 0-3 mot AEL.

GREKLAND

Astrit Ajdarevic, AEK Aten 4/0
Spelade från start och hela matchen när AEK spelade 0-0 mot Xanthi.

Jakob Johansson, AEK Aten 16/0
Inte synlig i matchtruppen mot Xanthi (oavgjort 0-0).

Niklas Hult, Panathinaikos 13/0
Skadekänning stoppade Hult från spel mot Levadiakos (oavgjort 0-0).

Marcus Berg, Panathinaikos 16/6
Spelade hela matchen mot Levadiakos (oavgjort 0-0). Förlängde i början av veckan kontraktet med Panathinaikos fram till våren 2019.

TURKIET

Mervan Celik, Akhisar Belediyespor 7/0
Inte synlig i matchtruppen mot Galatasaray (förlust 0-6).

Daniel Larsson, Akhisar Belediyespor 1/0
Inte heller Larsson var synlig i matchtruppen mot Galatasaray (förlust 0-6)

Johannes Hopf, Genclerbirligi 18/0, 8 hållna nollor
Höll nollan i första halvlek och några minuter in i den andra, då han tvingades kapitulera i den 53:e minuten mot Osmanlispor (oavgjort 1-1).

Abdulrahman Khalili, Genclerbirligi 14/0
Spelade från start men blev utbytt i den 58:e minuten i 1-1-matchen mot Osmanlispor.

Jonathan Ring, Genclerbirligi 2/0

Inledde matchen mot Osmanlispor som avbytare men fick hoppa in redan tio minuter in på den andra halvleken.

Samuel Holmén, Istanbul Basaksehir 11/0
Inte synlig i matchtruppen mot Bursaspor (seger 1-0).

Mahmut Özen, Adana Demirspor 0/0
Får vänta på sin debut för Adana.

Felix Michel, Eskisehirspor 3/0
Utanför matchtruppen mot Sanliurfaspor (oavgjort 1-1).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 17/6
Spelade hela matchen när Eskisehirspor spelade 1-1 mot Sanliurfaspor

Panajotis Dimitriadis, Giresunspor 15/2
Spelade från start och hela matchen mot Balikesirspor (seger 1-0).

MALTA

Alexander Nilsson, Tarixen Rainbows 18/8
Följde upp dom tre målen senast med ytterligare en fullträff mot Balzan (oavgjort 2-2). Fick titta på domarens gula kort i den 89:e minuten.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva 15/0
Uppehåll i ryska Premier League till 3 mars 2017.

Andreas Granqvist, Krasnodar 16/0

Viktor Claesson, Krasnodar 0/0

Samuel Holmén, Dynamo Moskva 19/0
Uppehåll i den ryska andraligan, FNL, till 8 mars 2017.

FÖRENADE ARABEMIRATEN
Osman Sow, Emirates Club 2/0
Emirates förlorade med 0-2 hemma mot Dibba Al Fujairah.

SYDKOREA
Marcus Nilsson, Pohang Steelers 0/0

Sydkoreanska K-League har säsongsstart 3 mars 2017.

NYA ZEELAND

Armin Pasagic, Eastern Suburbs 11/4
Spelade hela matchen mot Waitakere United (oavgjort 1-1). Blev varnad på två minuters tilläggstid.

Ermal Hajdari, Tasman United 13/3
Höll sig utanför målprotokollet när Tasman United förlorade med 2-3 mot Hawke’s Bay.