Foto: Bildbyrån

Manchester Uniteds klubblegendar Eric Cantona har vid flera tillfällen hyllat Zlatan Ibrahimovic sedan han anlände till klubben. Här är hans senaste hälsning till svensken.
– Han kommer att bära vidare mitt arv! 

Zlatan har flera gånger blivit jämförd med fransmannen Cantona, både som spelare och som personlighet. Men när Zlatan skrev på för klubben i somras betonade den tidigare anfallsstjärnan att Ibrahimovic endast skulle vara ”prins” i sin nya stad Manchester. Zlatan svarade då skämtsamt.
– Jag beundrar Cantona och hörde vad han sa. Men jag kommer inte att vara kungen av Manchester, jag kommer att vara Gud i Manchester, sa Zlatan till FIFA då.

Fransmannen hade problem med att tygla sitt humör inför de brittiska journalisterna och verkar uppskatta Zlatans frispråkighet sedan han anlände till England. Nu har Cantona skickat en ny hälsning till det svenska nyförvärvet.
– 2017, efter en lång tid, är det dags för mig att ge upp min ärofyllda titel ”mest kaxiga spelare emot journalisterna”. Han kommer att bära vidare mitt arv! Jag gav journalisterna mycket skit, men han fick dem att äta hans kulor. Respekt!

I samma videoklipp ger Cantona pikar åt bland andra Manchester Citys tränare Pep Guardiola och FIFA:s Gianni Infantino