• Publicerat 12 januari, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Förre Helsingborgsanfallaren Rasmus Jönsson har kopplats ihop med IFK Göteborg. Men Jönsson själv utesluter en flytt till Blåvitt.
– Nej, den dagen jag ska hem ska det vara för Helsingborg, säger han till Tipsbladet.

Rasmus Jönsson förbereder sig för vårsäsongen i Danmark med Odense. 26-årige Jönsson kom till klubben från Ålborg i somras och har kontrakt till sommaren 2018.

Han har dock ryktats till IFK Göteborg i vinter och Blåvitts sportchef Mats Gren har bekräftat att Jönsson är intressant för klubben.

– Jag har också bara läst om det (intresset från Blåvitt), så jag vet inte mer än dig. Det är alltid smickrande när det finns en storklubb som vill ha mig, men jag vet också att det bara finns en klubb som är intressant för mig, när jag en dag ska hem till Sverige. Det är Helsingborg, säger Jönsson till danska Tipsbladet.

Jönsson lämnade HIF för tyska Wolfsburg sommaren 2011 och har varit i klubbar utomlands sedan dess. Men när han väl kommer hem finns det bara en destination.

– Nej, den dagen jag ska hem ska det vara till Helsingborg. Det finns inga andra klubbar som kommer vara intressanta, säger Jönsson, som räknar med att stanna i Odense. Klubben har haft en tung höst och ligger näst sist i tabellen inför våren:

– Jag tänker inte på det. Jag är tillbaka från semestern nu och jag fokuserar hundra procent på att hjälpa laget och klubben. Jag vill bevisa för alla fans att jag kan vara en del av att rädda den här säsongen, s