• Publicerat 12 januari, 2017
  • Skrivet av FotbollDirekt
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Den tidigare IFK Göteborg-anfallaren och Blåvittfavoriten Hannes Stiller, 38, lägger av med fotbollen. Ett tungt beslut som han meddelar i dag för GP.
– Jag kände mig färdig, säger Stiller till tidningen. 

Efter en lång karriär med spel i Qviding, Västra Frölunda, IFK Göteborg och avslutningsvis Ljungskile har Hannes Stiller spelat sin sista fotbollsmatch på elitnivå.

– Jag kände att det var dags för det. Jag har ändå funderat ett tag och kände att det var helt naturligt för mig, det är ingen större dramatik i det här för mig. Jag kände att den där sista gnistan hade försvunnit och då har jag alltid sagt att jag ska sluta. Jag kände mig färdig och det har känts ganska skönt ändå, säger han till GP.

För Stiller blir det nu en roll som klubbchef i Ljungskile SK, där han varit sedan 2014.

– Det är full fokus på Ljungskile och full fart för mig. Jag är väldigt motiverad att vara kvar inom fotbollen. Du behöver inte vara jätteorolig över att jag inte har något att göra.

Niklas Svensson