• Publicerat 11 januari, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 444 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Flera klubbar uppges vara ute efter den svenske landslagsmittfältaren Oscar Hiljemark. Den forne Elfsborgsstjärnan kopplas ihop med flera Premier League-klubbar och enligt Football Italia väljer italienska Genoa mellan svensken och den forne Milan-stjärnan Sulley Muntari. 

Efter en succéartad första säsong i Serie A har Oscar Hiljemark haft en tung höst i Palermo och klubbens sportchef bekräftade tidigare i vintras att svensken vill lämna. Mittfältaren har sedan dess omgärdats av rykten och bland annat har Sportbladet tidigare uppgett att ligakonkurrenten Atalanta lagt bud på 24-åringen. Även Premier League-klubbar som Everton och Southampton ryktas ha visat intresse för svensken.

Nu kommer nya uppgifter om Hiljemark. Enligt Football Italia har även Genoa gett sig in i jakten och källan uppger att klubben väljer mellan att värva den kontraktslösa före detta Milan-spelaren Sulley Muntari och den svenske landslagsspelaren.

Oscar Hiljemarks kontrakt med Palermo går ut sommaren 2019.

NIKLAS SVENSSON