• Publicerat 11 januari
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
image1234 Foto: Niklas Svensson

AIK genomförde i kväll premiärträningen 2017.. Rikard Norling ledde årets första träning och gör det inför storpublik på ett snöigt Skytteholm.

Det var som vanligt ett stort pådrag när AIK premiärtränade på Skytteholm under onsdagskvällen. Inför en välfylld läktare välkomnades spelarna med bengaler, fyrverkerier och sång om SM-guld.

Träningen bestod i stora drag av en kort uppvärmning i form av löpning, kvadraten och avslutningsvis tvålagsspel på halvplan. En något lugnare träning än vad som var tanken från början enligt huvudtränaren Rikard Norling, som inte ville riskera några skador i det ovälkomna snöovädret.

Under träningen gjordes en rad intervjuer, bland annat med sportchefen Björn Wesström som möttes av stort jubel när han meddelade att han hoppas att den flyttryktade AIK-talangen Alexander Isak ska stanna i klubben.

Just nämnde Isak som för tillfället är på januariturné med A-landslaget var tillsammans med Ebenezer Ofori (Afrikanska mästerskapen med Ghana) och de finländska landslagsspelarna Sauli Väisänen och Eero Markkanen frånvarande under träningen.

Med var däremot nyförvärvet från Dalkurd, Jesper Nyholm, som för FotbollDirekt talade sig varm om det stora publikintresset.

Efter träningen ställde några av spelarna upp på intervju innan de reste vidare till Karlberg.

NIKLAS SVENSSON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *