Foto: Bildbyrån

Sebastian Larsson har ryktas vara på väg till italienska Fiorentina under januarifönstret. Men nu verkar en flytt osannolik för Eskilstuna-sonen. 

Det var italienska Tuttosport som först rapporterade om Fiorentinas intresse för den svenska landslagspelaren. Enligt tidningen såg italienarna svensken som den perfekta ersättaren för kroaten Milan Badelj.

Badelj har ryktats vara Milans tränare Vincento Montellas önskemål i januarifönstret men nu har Milans sportchef Adriano Galliani bestämt förnekat att en flytt kommer att genomföras i januari.
– Vi letar inte efter någon central mittfältare, vi har redan Locatelli, även Bertolacci kan spela som defensiv mittfältare och i slutet av mars hoppas vi få tillbaka Montolivo”, säger Galliani till Calciomercato.

Utgående kontrakt
En övergång kommer isåfall att bli av under sommaren om man tror tidningen. Badeljs kontrakt går ut under sommaren 2018 och han har redan nu deklarerat att han inte kommer att förlänga, vilket gör att Fiorentina måste sälja om de vill få betalt för sin mittfältskugge.

Sebastian Larssons kontrakt går ut redan till sommaren, men han kan alltså bli kvar kontraktet ut. Mittfältaren har tidigare öppnat för att avsluta karriären i allsvenskan. 

MISSA INTE
– Sebastian Larsson öppnar för att avsluta i AFC – ”Stänger inga dörrar”
– Sebastian Larsson till Fiorentina? Uppges kunna ersätta kroat
– Seb Larsson avslöjar: ”Blåvitt är mitt lag”