• Publicerat 11 januari, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Alexander Isak får göra sin första a-landskamp från start i morgon. Nu är den svenska startelvan mot Slovakien bekräftad – Isak startar på topp.

Janne Andersson har presenterat Sveriges startelva mot Slovakien i morgon. Alexander Isak fick hoppa in mot Elfenbenskusten senast och blev då den yngste landslagsmannen sedan 1911. Nu får AIK:s supertalang starta för första gången. Isak spelar på topp med IFK Norrköpings Sebastian Andersson.

Förutom Isak så blir det ytterligare nya från start mot för senast mot Elfenbenskusten: Andreas Linde i målet, Anton Tinnerholm, Jacob Une Larsson och Joakim Nilsson i backlinjen samt David Moberg Karlsson och Joel Allansson på mittfältet.

Två spelare saknas i truppen skadade: MFF-duon Pa Konate och Alexander Jeremejeff.

Sveriges startelva: Andreas Linde (Molde) – Anton Tinnerholm (Malmö FF), Linus Wahlqvist (IFK Norrköping), Jacob Une Larsson (Djurgården), Joakim Nilsson (Elfsborg) – David Moberg Karlsson (IFK Norrköping), Joel Allansson (Randers), Oscar Lewicki (Malmö FF), Viktor Claesson (Elfsborg) – Alexander Isak (AIK), Sebastian Andersson (IFK Norrköping).

Sverige möter Slovakien i morgon klockan 16.45 svensk tid.