Foto: Bildbyrån

Enligt uppgifter var Maccabi Haifa överens med AIK om en övergång av Ebenezer Ofori, men ska mittfältaren själv ha tackat nej till ett klubb-byte.
– Han har inte bråttom i väg utan väntar på rätt tillfälle. Samtidigt kan han mycket väl bli kvar i AIK, säger Patrik Mörk till Expressen. 

FotbollDirekt har tidigare rapporterat om den israeliska klubben Maccabi Haifas intresse för AIK:s talang Ebenezer Ofori. Men Ofori ska själv ha tackat nej till en flytt. Någon hans agent Patrik Mörk nu bekräftar.
– Jag kan inte kommentera klubbar men kan bekräfta att AIK har haft långt gångna förhandlingar med en klubb men Ebenezer Ofori har valt att tacka nej. Nu får vi se vad som händer.

Nu öppnar även agenten upp för att AIK kan få behålla sin mittfältsstjärna, om ingen annan klubb agerar i januarifönstret.
– Vi har sagt till AIK att vi ser hur det blir under det här fönstret. Kommer han inte i väg nu i januari kommer vi att sätta oss ner och förhandla om ett nytt kontrakt i februari, säger Patrik Mörk till Expressen.

MISSA INTE
– AIK och Maccabi Haifa uppges överens om Ofori-transfer
– Åtta utländska klubbar ute efter AIK:s Ofori?
– Krönikör jämför Ofori med djurgårdsstjärnan: ”AIK ska kräma lika mycket”