Foto: Bildbyrån

Victor Nilsson Lindelöfs övergång från Benfica till Manchester United har varit en följetong under hela vintern. Men nu uppger portugisiska tidningen O Jogo att Benfica har tröttnat.

Under flera veckor har Manchester United ryckt i den svenska landslagsmannen Victor Nilsson Lindelöf. Men hans klubb Benfica håller hårt i svensken och kräver en prislapp på mellan 400-450 miljoner kronor. Något som har gjort att den brittiska klubben verkar backa från affären.

Under förhandlingarna har Nilsson Lindelöf fått vara utanför Benficas matchtrupp för att övergången kan ta fokus från spelet. Men nu väljer Benfica att plocka tillbaka svensken i matchtruppen till nästa ligamöte mot ligafemman Vitória de Guimarães. Detta tror O Jogo är ett sätt för Benfica att sätta press på den engelska storklubben att slutföra affären.

Det återstår att se hur Manchester United reagerar.

MISSA INTE
– Uppgifter: Nilsson Lindelöf dyrast någonsin – får nummer 2 i United
– Vändningen – slår fast: ”United kommer inte buda på Nilsson Lindelöf”
– Kompisens bomb – Lindelöf uppges nu helt klar för United