Foto: Bildbyrån

Under gårdagen utlovade Häckens sportchef Sonny Karlsson en nyårsbomb. Enligt GT handlar det om Erik Friberg, som enligt tidningen mer eller mindre är klar för Göteborgsklubben. 

Erik Friberg slog igenom i allsvenskan 2009 med Häcken. Efter ytterligare en en lyckosam säsong på Hisingen året därpå har mittfältaren sedan dess hunnit med två vändor i Seattle Sounders samt spel i Malmö FF, Bologna och Esbjerg.

De två senaste säsongerna har 30-åringen hållit till i MLS och nyligen vann han guld med sitt Seattle. Men något fortsättning i USA blir det inte tal om.

Enligt GT är Friberg nämligen så gott som klar för Häcken. Göteborgsklubbens sportchef Sonny Karlsson gick i går ut och meddelade att han kommer landa en tung nyårsvärvning och med allra största sannolikhet är det alltså Friberg som kommer presenteras. Enligt GT kommer den 30-åriga mittfältaren att skriva på ett fyraårskontrakt.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll