Foto: Bildbyrån

Mathias Ranégie lämnade Djurgården efter säsongen, men stjärnanfallaren kan stanna i allsvenskan. Fotbollskanalen uppger att Ranégie haft ett möte med Häckens nya tränare Mikael Stahre.

När Djurgården annonserade lånet av Mathias Ranégie i vintras slog det ner som en bomb i fotbolls-Sverige. Anfallaren med meriter i landslaget och Serie A tecknade ett säsongsbaserat låneavtal med Djurgården från Watford och 31-åringen troddes bli Djurgårdens vassaste anfallsvapen.

Våren var dock ett stort misslyckande för Ranégie och han fick ta emot mycket skit från supportrarna. Efter Mark Dempseys intåg i klubben i början av augusti visade dock Ranégie sin klass och bildade en vass duo på topp ihop med sensationen Michael Olunga.

Nyligen lämnade Ranégie Djurgården, men anfallaren kan ändå bli kvar i allsvenskan. Fotbollskanalen uppger att 31-åringen varit i ett möte med Häckens nya tränare Mikael Stahre.

– Inget som jag vet om. Det hade jag nog haft koll på. Men båda har ju varit tillsammans i Kina så de kanske har träffats? konstaterar Häckens sportchef Sonny Karlsson för Fotbollskanalen.

I Häcken finns redan skytteligavinnaren John Owoeri och Alhassan Kamara i anfallet. Karlsson medger för sajten att en Ranégie-affär bara blir aktuell om någon av afrikanerna lämnar i vinter.

FÖLJ FOTBOLLDIREKT FÖR DE SENASTE NYHETERNA OM SVENSK FOTBOLL!
– TWITTER
– FACEBOOK
– INSTAGRAM

ELITEFOOTBALLSveriges bästa statistik-databas för svensk fotboll