Foto: Bildbyrån

Kamal Mustafa har en bakgrund i IFK Göteborg och spelade allsvenskt för Falkenberg i år. Nu uppges Örgryte IS visa intresse för yttermittfältaren.
– Ja det är många namn som cirkulerar just nu… vi har koll på honom, men det har vi på många spelare, säger Öis-tränaren Marcus Lantz till GP.

Kamal Mustafa debuterade i allsvenskan för IFK Göteborg säsongen 2009, men lämnade klubben efter tre säsonger och började om i Qviding i division 1. Via Halmia kom han till Falkenberg i allsvenskan 2015, och det blev totalt 26 matcher över två säsonger, men bara tre från start.

Nu har han lämnat FFF och det kan bli en flytt tillbaka till Göteborg – men till Örgryte. Enligt GP så är Öis intresserade.

– Ja det är många namn som cirkulerar just nu… vi har koll på honom, men det har vi på många spelare, säger Öis-tränaren Marcus Lantz till GP.

Lantz säger att ingen värvning är på gång just nu. Yttermittfältspositionen är inte prioriterad, man är mer ute efter en central mittfältare.

– Nä, det är inget jag vet är på gång. Jag kan inte säga att han är någon vi specifikt har kikat på. Vi gjorde ju precis klart med Emil Skogh, som många klubbar både i superettan och allsvenskan ville ha. Att vi ska ta in en kantspelare till just nu är inte så sannolikt, men det är inte omöjligt att det sker senare, säger Lantz.

503 thoughts on “Tidigare Blåvittalang – nu kan han hamna i Öis

  1. My spouse and i were now relieved that Jordan could conclude his investigation out of the precious recommendations he gained out of your blog. It’s not at all simplistic to just find yourself releasing methods which usually people may have been selling. And we keep in mind we’ve got the writer to thank because of that. Those explanations you made, the easy site navigation, the relationships you can make it easier to instill – it’s everything powerful, and it’s making our son in addition to the family consider that the subject is fun, and that’s tremendously mandatory. Many thanks for all!

  2. I wish to thank you for clear information which plainly designate choosing original positions. The most preferable feature to apply rates that is lower quotes comparison process which provides the cheapest offers by zip on homeowner insurance provided from good known agents as allstate insurance located in USA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *