Foto: Bildbyrån

En 33-åring som varit seniortränare sedan 2009 och vunnit fem serier – nu uppges Korosh Hatami aktuell för flera klubbar. Bland annat Assyriska och Syrianska i Södertälje sägs bägge vilja knyta till sig succétränaren. 

Göteborgaren Korosh Hatami tog Assyriska BK i hemstaden till serieseger i Division 2 Västra Svealand – den senaste i en lång rad seriesegrar för den unge tränaren. Tidigare har han vunnit lägre divisioner med klubbar som Kortedala IF, Lärje/Angered, numera Angered United.

– Jag blev seniortränare 2009 och har sedan dess vunnit division 6, 5, 4, 3 och 2. Innan dess höll jag på med ungdomsfotboll och jag har även visat att jag kan utveckla talanger, säger Korosh Hatami till Länstidningen Södertälje.

Nu uppges han intressant för flera större klubbar. Superettannykomlingen Norrby sägs intresserat. Och de bägge största klubbarna i Södertälje, Assyriska och Syrianska, sägs bägge vilja knyta till sig Hatami.

– Jag stänger inga dörrar. För mig handlar det nog om att sätta ner helheten, med familjen och allt sånt, säger han till tidningen.

– Min fru är från Stockholm, jag själv är uppvuxen i Göteborg och trivs bra där. Vi får se vad som händer. Det är kul att höra att det finns intresse. Vi får se var det landar.